Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka tehdään HYVÄN makuinen ruskea kastike :)?

Vierailija
23.03.2006 |

Mun tekemästä tulee aina ihan peen makuista ;P.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huomasin, että jauhorasvaseosta tulee tosiaan kypsytellä aika kauan.

Vierailija
2/5 |
23.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ei tarvi ees ruskistaa perinteisesti (vaikka niin paras tuleekin)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
23.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli aloitan kuullottamalla öljyssä pilkottua sipulia. Samalla ruskistan tai muuten lämmitän jauhelihat, nakit, lihat tms. mitä tulee kastikkeeseen. Sitten ne pois ja öljystä osa jää pannulle, lisään siihen vähän vihreetä keijua ja siihen mausteet ennen jauhojen ruskistusta! Näin tulee parhaat aromit.

Vierailija
4/5 |
23.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita hakukoneeseen " ruskeakastike" tai " ruskea kastike" ...

Vierailija
5/5 |
23.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteeksi jauhettua maustepippuria.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä kolme