Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naudan ja possun sisäfileet ja leikkeleet eivät voi olla oikeita

Vierailija
21.03.2017 |

Miettikääpä itse kuinka paljon cittareissa ja Prismassa on juuri tällä hetkellä myynnissä esim. sisäfilettä. Kotimaista. Ja joka päivä. Ympäri Suomen.

Sehän tarkoittaisi että Suomessa olisi valtava määrä karjaa. Kun ei ole.

Kyllä mä sanon että suuri osa ns. kotimaisesta lihasta tulee ulkomailta ja on ns. tehtyä lihaa.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän nyt Suomessa tapetaan vuodessa miljoonia tuotantoeläimiä, että mikä olikaan ongelmasi?

Vierailija
2/6 |
21.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja mitä on se ns. tehty liha?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taidat olla pihalla koko asiasta ja erityisesti karjan määrästä. Suomessa kyllä on sian- ja naudanlihatuottajia riittävästi mutta liian vähän kotimaista ruuantuotantoa arvostavia kuluttajia. Kyllä suomalaista lihaa riittää kunhan vain ihmiset ostavat. Yhdestä naudasta tulee paljon lihaa. Suomessa kasvatetaan sekä liharotuisia nautoja mutta myös ns maitolehmistä tulee lihaa joka päivä. Maitolehmien päätuotanto on tietenkin maidontuotanto, mutta lihaa näistä tulee eri syistä ja joka päivä varmasti useita ns maitolehmiä laitetaan syystä tai toisesta teuraaksi. Sianlihaa Suomessa tuotetaan myös riittävästi.

Vierailija
4/6 |
21.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka monta kotimaista possua teurastetaan per vuosi, että saadaan kinkut leivän päälle ja pihvit grilliin ja joulukinkut pöytään.

Aika monta.

Vierailija
5/6 |
21.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alan varsinainen asiantuntija ap.. :D

Vierailija
6/6 |
21.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halvoissa lihoissa onkin juuri siksi lisätty suolavettä. Saadaan lihalle lisää painoa ja kun valmistat sen, ihmettelet mihis puolet siitä lihasta hävisi ;)