Tein tämmösen mössön sekotin makaroonia papuja ja kookoskermaa maistuu aika kauheelta onko kellään ideoita miten saisi pelastettua.
Tein tämmösen mössön sekotin makaroonia papuja ja kookoskermaa maistuu aika kauheelta onko kellään ideoita miten saisi pelastettua.
Kommentit (12)
Kokeile laittaa väjän soijakastiketta joukkoon, jos suolaisus tois siihen vähän potkua. Myös joku sweet chili vois toimia.
Toivo syömäkelpoisuudesta menee silloin, kun sotkee ruokaan jotain kookos- alkuista.
Vierailija kirjoitti:
Kokeile laittaa väjän soijakastiketta joukkoon, jos suolaisus tois siihen vähän potkua. Myös joku sweet chili vois toimia.
Toi sweet chili toimi tuli ihan hyvänmakusta kiitos vinkistä :D
Ap
Mausteita sekaan. Tuossa vaiheessa toimii parhaiten joku valmis maustekastike. T-mun kastikkeet ovat ainakin hyviä.
Millaisia papuja? Niitä vihreitä tuoteita palkoja, vai jotain keitettyjä? Ja oliko mukana jotain purkin tomaattisosetta tms.
Vastauksesta riippuen saattaisi auttaa, jos lisäät soijakastiketta, raastettua inkivääriä, sipulia ja sitruunamehua.
Sekoita sekaan rahkaa ja gojimarjoja. Smoothiekoneeseen ja hörppäset kitusiin.
Sitten käyt spinningissä tunnin ja makaat piikkimatolla 15min.
Seuraavan viikon karppaat ja juot magneettivettä himalajansuolalla terästettynä.
Sitten palkitset itsesi uudella tatskalla...
Parsakaalia ja kukkakaalia kypsänä sekaan, sopivasti mausteita, chiliä
Pistä sotku siivilään ja huuhdo hanan alla. Kuumita sitten uusiksi.