Lue keskustelun säännöt.
Haluaisin ruoka-alalle kokkaamaan mutta leipominen ei nappaa yhtään...
18.03.2017 |
Vituttaa kun 90% prosenttia kaikkien ravintola-alojen ruoanvalmistuksesta liittyy viljoihin ja leipomiseen. Haluaisin valmistaa ihan oikeata ja terveellistä ruokaa. En haluaisi olla missään tekemisissä viljojen ja muun sokeripaskan kanssa, mutta pakko käydä nämäkin pakolliset kurssit. Oikealla ja luonnonmukaisella kokkaamisella ei pitäisi olla mitään tekemistä kaiken maailman leipien ja kakkujen kanssa. Turhauttaa. Eikö ihmiset vieläkään tajua olla syömättä shittiä?
Kommentit (2)
Hyvä aihe ehkä tulevaisuudessa asiat on toisin .Mene kouluun tekemään vallankumous!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Leipominen nyt vain on suuressa osassa nykyistä ruoanlaittokultturia ympäri maailmaa. Maku ratkaisee ei terveellisyys, jos siis puhutaan ravintola-alasta, jolla on tarkoitus tehdä bisnestä.