Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli jos jonkin alan pääsykoekirjaa ei yksinkertaisesti löydy Suomesta vaan pitää alkaa ulkomailta tilaamaan. Postitus kestää kuulemma 2-3 viikkoa. E-kirjana saisi kyllä, mutta en viitsisi sellaista kun normaali kirja on paljon käteväpi sivuja selatessa ja kännykkä voi alkaa reistailla, akku loppuaa tms.

Tieto pääsykokeeseen vaadittavasta kirjasta julkaistiin siis eilen. Kyseessä Yhteiskunnallinen muutos Valtiotieteellissessä tiedekunnassa. Mitä mieltä siitä että pääsykoekirjaa ei saa Suomesta? Onko hyväksyttävää mielestänne?

  • ylös 0
  • alas 6

Kommentit (5)

Vierailija

Saanko kysyä tarkemmin minkäalan pääsykoekirjasta on kyse? - On toisaalta jännää, jos tai kun n.n tiedekunta (pääsykokeesta vastaava taho) on lähtenyt oletuksesta, että kaikki voivat saada kirjan ensi-sijaisesti netin kautta.  Onko se muute netin kautta ilmainen? - Ja ainahan sen voi(nee) tulostaa netistä, jollei koneelta luekmine luonnisti, tai tuntuu tylsemmältä. mihin taas saattaa olla montakin syytä.

Esimerkiksi itse aikanaan tykkäsin siitä kun pääsykoekijani olivat "perinteiset kirjat" koska mm. hahmotan tekstin ja sitä myötä asiakokonaiuuksia paemmin kirjasta kuin koneen ruudulta, josta on iso apu jos kirjan sisältö pitää opetella tarkastai. Mutta apua on myös siitä, että tekstiä voi käsin alleviivata tai sivulle voi piirrellä omia muistiinpanoja jne.    

Vierailija

Kyllä se nykypäivänä on ihan riittävää että löytyy e-kirjana. Varaudu tohon kans kurssikirjojen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Yhteiskunnallinen Muutos. Valtiotieteellinen tiedekunta. E-kirjat maksaa (tosin ei paljoa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla