Tein tänään vihreän salaatin vaihtelun vuoksi Rucola-salaatista.
Tulipas UPEAN makuinen salaatti! Hitusen kalliimpaa salaattia, mutta kyllä kannatti. Upea, hienostunut maku.
Kommentit (10)
En nyt muista mitä. Nitriittiähän on kaikissa salaateissa, mutta olisiko sitä erityisen paljon juuri rucolassa. Rucolaa suositellaan käytettäväksi vain muiden salaattilajikkeiden joukossa makua antamassa.
Mausteeksi sitä voi laittaa pikkuisen sekaan.
uusi sato:) Mä teen sen "salaatin" italialaisittain:
- bresaola siivuja (raakakypsytettyä naudanlihaa) 6-8 siivua lautaselle
- päälle iso tukko rucolaa
- loraus oliiviöljyä ja sitruunamehua
- mustapippuria
- paljon parmesanlastuja
NAM! Upea kesälounas:)
Ruccolaa, jääsalaattia, basilikaa, tomaattia, paahdettuja auringonkukan siemeniä ja halloumsalaattia.
Kastikkeeksi oliiviöljyä ja balsamicoa. Nam.
Ruccolaa, jääsalaattia, basilikaa, tomaattia, paahdettuja auringonkukan siemeniä ja halloumsalaattia.
Kastikkeeksi oliiviöljyä ja balsamicoa. Nam.
tämä mamaa poistuu nyt hakemaan jälkikasvunsa treeneistä:D
pähkinäistä nyt ei lainkaan.
Jos jollekin maistuu, niin mielestäni lantulle. Mutta hyvää on kuitenkin.
sisältää runsaasti c-vitamiinia ja rautaa.. :D eipä ne myrkyllisiä oo :D
Muutama lehti joukkoon niin hyvää.
Vinkki: erityisen hyvää tulee, kun saksit sitä perunamuusin joukkoon!