Kyllästyttää kun akateemiset vanhemmat kuulevat olevansa asiantuntijoita JOKA asiassa

Vierailija

Siis todella ylimielistä touhua.

Meillä käy leikkimässä ns paremman akateemisen perheen poika. On jo 12-vuotias. Ei istu pöydässä kun syödään vaan nousee kävelemään ruoan kanssa. Käy meidän kaapit lävitse ja esim otti taulun seinältä ja kantoi sen alakertaan. Yökyläillessä ei ole edes hammasharjaa saati petivaatteita mukana. Vanhempia ei saa edes puhelimella kiinni.

Ollaan ja ihmetellään, että milloinka tämä poika haetaan kotiin. Itse emme voi viedä kun hänellä ei ole avainta kotiin.

Vaatteet on sitä sun tätä. Voisin sanoa, että kirppikseltäkään en ostaisi tuollaisia vaatteita.

jotenkin ottaa päähän se, että mitään ei voi sopia vaan esim poika jätetään meille hoitoon eikä yökylään. Niin ja turha luulla, että meidän poika pääsisi heidän luokse yökylään...

Kommentit (6)

Vierailija

Lisäys: jotenkin tämä perhe pitää ihan normaalina toimintana, että lapsi voi ola meillä todella pitkään eikä mitään sovita etukäteen. Kerran poika oli meidän ovella vaikka itse emme olleet edes kotona.

Sitten jotenkin ylimielisesti suhtaudutaan kun hartaan poikaa...epäilen, että tämä akateemisuus yhdistettynä kusipäisyyteen aiheuttaa ylimielistä käytöstä.

Vierailija

Se on kusipäisyyttä ja välinpitämättömyyttä omasta lapsesta, teistä muista puhumattakaan.

Akateemisten ylimielisyys näkyy muissa asioissa, esim. kuvitteluna, etteivät muut kykene analyyttiseen ajatteluun, lähdekritiikkiin tai että heidän yleistietonsa on kehnoa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat