Lue keskustelun säännöt.
Huomenna tekisi mieli tehdä jotain pataruokaa, mitä suosittelisit naudanlihasta?
28.01.2017 |
Syrjäsen Harri teki perjantaina Burgundinpataa että voisi olla jotain sen tyyppistä mutta viiniä en ole koskaan käyttänyt ruoanlaittoon, osaisikohan sitä nytkään? Seassa voisi olla porkkanaa ja herkkusientä, mutta en halua mitään karjalanpaistin makuista laakerinlehtineen, mitä mausteita sen sijaan?
Kerran tein jotain porsaanlihapataa Valion tms ohjeella, johon tuli lopuksi nokareet leipäjuustoa, se voisi olla viimeistelyjuttu ja kermaa myös loraus lopussa.
Mutta tästä puuttuu aika monta välivaihetta vielä :) Jaa siis vinkkisi!
Kiitos :)
Kommentit (2)
Moskovan pata. On hyvää! Smetanaa, aurajuustoa, suolakurkkua..
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pörkölt. Tunnetaan erheellisesti paremmin gulassina. Unkarilainen lihapata, jossa tomaattia ja paprikaa. Googlaa.