Gallup: Kinkun sisälämpötila kun otitte kinkun uunista? Oliko hyvä?
Nyt kun on kinkut paistettu niin onnistuiko? Mikä oli kinkun lämpötila kun otitte pois uunista? Laitetaan viestit talteen ensijoulua varten niin muistetaan sitten.
Kommentit (18)
Siellä on joulu korkattu jo etuajassa.
En oo mitshään junu.
82 astetta.
Nyt kylmänä kinkkun on erinomaista.
Nyt meillä 77 ja pidän vielä 80:een
Oli 85. Ei ole maistettu. Kohta syömään.
Vierailija kirjoitti:
Oli 85. Ei ole maistettu. Kohta syömään.
Kinkusta pitää aina otta maistopalat. Aina. Hyvän kinkun paistamiseen pitää kuunnella juicen sika biisiä. Yksi kerta ei välttis riitä. Jos laulaa mukana niin kinkusta tulee vielä parempi. Jos naapurikin laulaa niin pitääkö huutaa hiljaa?
95
Luulen, että mittari näyttää 10 aatetta liikaa, sillä tein jo aiemmin yhden kinkun ja käytin kahta mittaria ja se toinen näytti 10 aatetta enemmän kuin tämä. Tämä vaan on kätevämpi malliltaan.
65 pois ottaessa, tasaantu 73 asteeseen.
86 kun otettiin uunista, pari astetta lisää sen jälkeen.
Erinomaista tuli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oli 85. Ei ole maistettu. Kohta syömään.
Kinkusta pitää aina otta maistopalat. Aina. Hyvän kinkun paistamiseen pitää kuunnella juicen sika biisiä. Yksi kerta ei välttis riitä. Jos laulaa mukana niin kinkusta tulee vielä parempi. Jos naapurikin laulaa niin pitääkö huutaa hiljaa?
Pitääkö Juicea kuunnella koko paistoaika? Saattaa nimittäin ruveta kyllästyttämään jossain vaiheessa kun hitaasti pääasiassa sadassa asteessa paistelee yli viiskilosta kinkkua sinne ylikypsäksi asti... (Kinkun asteet 83)
Sianliha on haisevaa ja oksettavaa. Lisäksi sika on koiraan verrattavissa oleva eläin. Miettikää vähän, miksei esimerkiksi kala, kalkkuna, riista ynnä muu riitä teille, vaan on pakko saada syödä tuota kuvottavaa ja eettisesti erittäin arvelluttavaa kärsinyttä paskalihaa?
Ei tuo mitään rakettitiedettä ole. 1,5 tuntia eka kilo ja tunti per seuraavat. Helppoa ja hyvää ajalta ennen kuin oli joku härpätin mittaamassa kaikkea.
Paljon on eri asteita. Täytynee todeta ettei ole yhtä ainoaa oikeaa vastausta. Kaikilla on varmasti juuri sellainen kinkku josta itse tykkää.
Vierailija kirjoitti:
Paljon on eri asteita. Täytynee todeta ettei ole yhtä ainoaa oikeaa vastausta. Kaikilla on varmasti juuri sellainen kinkku josta itse tykkää.
Mutta paisto-ohjeiden 72-asteinen näyttää useimpien mielestä olevan liian vähän. Myös minä tykkään että kinkun tulee olla kunnolla kypsä, tai ylikypsä kuten sanotaan. Siis noin 80-asteinen tai vaikka ylikin.
77 astetta. Hyvää on.