Vierailija

Niin. Eli sellaisia jotka lopettaneet/tai uusia tekstejä ei enää ilmesty.

Sivut

Kommentit (403)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Oululainen riina, pin up henkinen kätilöopiskelija lopetti bloginsa muutama vuosi sitten. Olen unohtanut mikä blogin nimi oli. Oli todella inspiroivia asuja.

Vierailija

-Luksusta Arjessa

-Honey I'm Home! josta tuli muistaaksei Daydreaming jotain.

Nuo kaksi olivat pienten lasten äitien kirjoittamia blogeja joissa oli muodin lisäksi normaali elämää, mutta loppuvaiheessa ne molemmat taisi mennä pelkiksi logotuotteiden esittelyiksi ja luksustuotteiden haalimiseksi ja kilpavarusteluksi.

-Labels or Nothing (tai joku vastaava, tais olla Jenniukkosen siskon blogi, jossa elettiin jotain Paris Hilton tyylistä elämää pienine asustekoirineen)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tarun blogia ja Sadun blogia. Molemmat bloggaajat kuolleet.

Varmaan aika monta Taru- tai Satu-nimistä bloggaajaa...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Seppo Lehdon totuuksia.

En muista lukeneeni Sepolta totuuksia, mutta soopaa kaveri näyttää tykittävän edelleen nettiin. Ties kuinka monta sivustoa hepulla on aikojen saatossa ollutkaan.

Ei kannata googlata jos ette tiedä kenestä on kyse. Tamperelainen kylähullu, joka saatiin hetkeksi vankilaan, mutta näyttää olevan taas vapaalla.

Jepajee

Motherfucking fashion <3 Harmi että Laura kuoli, luin monta vuotta sen blogia ja tuntuu edelleen pahalta et sillä meni lopulta niin huonosti :( Kumpa olis voinu jotenki auttaa..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla