Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko ulkofile pihviä pitää hauduttaa, että hammas pystyy?

Vierailija
06.12.2016 |

Meneekö yli tunti?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mene yli tuntia.

Vierailija
2/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisi kovasti auttanut, jos olisit kertonut, minkä elukan ulkofileestä on kyse...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee yli tunti

Vierailija
4/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mene yli tuntia.

Vierailija
5/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuus tuntia ainakin :)

Vierailija
6/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se on nautaa, niin se olis pitänyt riiputtaa eikä hauduttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos naudasta puhut, niin hyvä vaihtoehto on tehdä ohut lehtipihvi ja nuijia se lihanuijalla oikein mureaksi. Sitä ei tarvitse kuin käyttää pannulla, siis jätät sen sisältä veriseksi. Puoli minuuttia max per puoli. On mureaa ja hyvää!

Ulkofileestä en tekisi ollenkaan paksua pihviä, koska liha ei ole niin mureaa kuin sisäfile. Eli mieluummin lehtipihviksi TAI sitten teet sen vaikkapa stroganoffin kaltaiseksi kastikkeeksi, jossa tapauksessa hauduttelet kastikkeessa pari h. Tosin lihakastikkeeseen parasta lihaa olisi vähän rasvaisemmat ja halvemmat ruhon osat, mutta siihen VOI käyttää ulkofilettäkin.

t. ammattikokki

Vierailija
8/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on possua mutta pannulla paistoin ja nyt ollut uunissakin pian tunnin. Sitkeää edelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aaa, no possun ulkofile onkin aika epätoivoista valmistettavaa. Siitäkin olisin tehnyt mieluummin lehtipihvin tapaisia ohuita pihvejä tai kastiketta. Possussa pitäisi olla rasvaa, että siitä saisi mureaa ja mehevää. Ulkofileessä ei juuri ole, jos ei nyt sitten jätä siihen sitä rasvakerrosta - jolloin sittenkin se on mehevää vain siitä rasvan vierestä.

Mitäpä jos ottaisit sen nyt sieltä uunista ja panisit syvälle paistinpannulle tai kannelliseen pannuun muhimaan liemessä, johon laitat vaikkapa lihalientä, valkosipulia, sipulia, inkivääriä ja mustapippuria ja laakerinlehtiä pari kpl. Muhittele toinen tunti vielä. Ei se uunissa enää mureaksi muutu, vaan kuivuu lisää.

7

Vierailija
10/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se liemissä uunissa. Taidan laittaa folion päälle ja kohta syödään, oli mitä oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää tästä lähin nuijia, jos erehtyy ostamaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän neljä