Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Liha on parasta!

Vierailija
30.11.2016 |

Just söin calzone-pitsan.
Se on sellanen käännetty kinkkupitsa.
Kinkkusuikaleet oli kaupassa 0,36€ 250g.
NAM

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

HYvää tulee kun itse tekee ja syö.

Vierailija
2/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Poro on parasta.

Eikä tarvii vettä poronkusemaakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.

Vierailija
4/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.

Mielestäni on hyvä että eläimestä käytetään kaikki osat, kun se kerran teurastetaan ja jos kuluttajasta maistuu hyvältä, niin mikäs siinä. Olisi aika tympeää jos eläimestä napsittaisiin vain parhaat fileet ja loppu heitettäisiin menemään.

Vierailija
5/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.

Noinhan ne muutkin kertoo jotka on teurastamoilla töissä, makkarataikinan hajukin jo varmaan etoo.

Mihin muuten suolet keuhkot ja muu epämääräinen tavara menee, jauhetaanko nekin makkaraan, ei silti oli mitä oli hyviä makkarat on, mausteet sen tekee, kai.

Vierailija
6/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.

Ihminen on läpi historian hyödyntänyt saaliseläimen kaikki ruhon osat ja syötäviä ne todellakin ovat. Tää pelkän fileen popsiminen on Suomessa alkanut vasta 80-luvulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ikinä en ostaisi minkään eläimen "suikaleita", olen töissä teurastamolla ja tiedän miten ne tehdään. Toinen on makkara, kaikki epämääräinen jänteistä alkaen jauhetaan mössöksi ja on niin herkkua, niin herkkua.

Kun sitä naudansisäfilettä ei aina jaksa syödä!

Kaikilletuotteille on omat käyttökohteesa ja tapansa.

Ihminen on luotu sekasyöjäksi ja siksi pitää välillä syödä sitä lenkkimakkaraakin.

Vierailija
8/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras liha on se joka jätetään koskemattomana sen elävän elukan kroppaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanakin on hyvää grillattuna.

Vierailija
10/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ampukaa syömänne! Hirvi ja teeri on parasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
30.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha todella on parasta, nykyinen höpötys on ihan reaalimaailmasta irtaantunutta.

Lihan proteiini on se juttu, joka on kehittänyt ihmisen aivot. Kasvissyöjänä ihminen olisi vielä puussa muiden apinoiden kanssa.

Miettikääpä sitä tofulautasen äärellä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi seitsemän