Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko kanan koivista tehdä keittoa? Kypsennänkö ensin uunissa?

Vierailija
16.11.2016 |

Olen uuniin laittamassa loipia muutenkin, kypsennänkö kaikki nyt ja teen lopuista keittoa?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
16.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin minä teen aina. Laitan myös kaikki luut ja nahat vielä kiehumaan hiljaiselle lämmölle muutamaksi tunniksi. Vähän suolaa, pieni loraus etikkaa, niin maut ja hivenaineet liukenee hyvin liemeen. Siivilöin, ja saan näin maistuvaa ja terveellistä luulientä keiton liemeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän yksi