Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipurit: kuorrutukseen kerman sijaan maito?

Vierailija
28.10.2016 |

Ajattelin tehdä hopeatoffeekuorrutetta, mut ei ookaan kermaa ja rasvatonta maitoa olisi. Yksi kysymys: juoksettuuko? Kaupan kautta vai kokeilemaan? Tuo tulisi seitiksi kakun päälle, joten tarvitsisin vähän tymäkämmäksi jäähtyvää.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
28.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hjeeelp...

Vierailija
2/4 |
28.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei toimi rasvaton maito tuohon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
28.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellanen kutina mulla vähän kyllä olikin... Kauppaan sitten vaan.

Vierailija
4/4 |
28.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käy kaupassa 😀

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi viisi