Miksi Partasen jauheliha on parasta?
Kommentit (20)
Ei kissa ruoan päälle oksenna. Puhdas parkettilattia on paras paikka.
Tää on muuten niin totta! HK yms. on ihan paskaa!!!
Vaikeaa selittää, maistuu vaan parhaalta ja koostumuskin on hyvä.☺
Partanen jauhaa aina yhden lapsistaan.
Mä en valitettavasti voi ottaa kantaa, kun en ole koskaan maistanut mätää paskaa.
Vierailija kirjoitti:
Partanenh jauhettu?!
RIP
Terveisin Camilla-Caroliina 12v jonka äiti on juoppo.
Niillä on parhaimmat jauhet. Laitumella kesät talvet.
Partanen on täys kusettaja (myy aina kun on mahdollista saksalaista ylijäämäsikaa). Meillä täällä pikkukaupungissa oli joskus yksityinen lihatiski (halpakaupassa), sieltä ostin, oli takuuvarmaa laatua normihinnalla. Nyt täytyy yrittää pärjätä markettien tarjonnalla kun ei sitä enää ole, eikä ole varaa ostaa laatua.
Vierailija kirjoitti:
Partanen on täys kusettaja (myy aina kun on mahdollista saksalaista ylijäämäsikaa). Meillä täällä pikkukaupungissa oli joskus yksityinen lihatiski (halpakaupassa), sieltä ostin, oli takuuvarmaa laatua normihinnalla. Nyt täytyy yrittää pärjätä markettien tarjonnalla kun ei sitä enää ole, eikä ole varaa ostaa laatua.
No kummasti se saksalainen ylijäämäsika on sitten parempaa kuin joku helvetin HK:n "viljapossu" tai muu kusetus.
Tämä on ollut AV-mammojen tiedossa jo pitkään... Partanen on ainoa vaihtoehto jauhelihoista.
Vierailija kirjoitti:
Muut haisee ja maistuu ihan mädälle paskalle!
No on sullakin kohtalo, joutunut mätää paskaa syömään. Otan osaa, tai eipä mua hirveesti kiinnosta, syö mitä "haluat."
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Partanen on täys kusettaja (myy aina kun on mahdollista saksalaista ylijäämäsikaa). Meillä täällä pikkukaupungissa oli joskus yksityinen lihatiski (halpakaupassa), sieltä ostin, oli takuuvarmaa laatua normihinnalla. Nyt täytyy yrittää pärjätä markettien tarjonnalla kun ei sitä enää ole, eikä ole varaa ostaa laatua.
No kummasti se saksalainen ylijäämäsika on sitten parempaa kuin joku helvetin HK:n "viljapossu" tai muu kusetus.
Tämä todistaa vaan sen että sä et ole ikinä syönyt aitoa lihaa.
Nevö hööd. Jotain etelän vetelien juttuja?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Partanen on täys kusettaja (myy aina kun on mahdollista saksalaista ylijäämäsikaa). Meillä täällä pikkukaupungissa oli joskus yksityinen lihatiski (halpakaupassa), sieltä ostin, oli takuuvarmaa laatua normihinnalla. Nyt täytyy yrittää pärjätä markettien tarjonnalla kun ei sitä enää ole, eikä ole varaa ostaa laatua.
No kummasti se saksalainen ylijäämäsika on sitten parempaa kuin joku helvetin HK:n "viljapossu" tai muu kusetus.
Tämä todistaa vaan sen että sä et ole ikinä syönyt aitoa lihaa.
Ei tässä siitä ollut kai kysymys, että mikään markettien jauheliha olisi erityisen hyvää, vaan siitä, että Partasen jauheliha on näistä parasta. Voin itsekin allekirjoittaa tämän.
Se Lidlin rotukarjan jauheliha oli ainakin todella hyvää, maistuukin vähän lihalle.
En nyt kyllä muista että kenen jauhelihaa se on kun ei ole vähään aikaan tullut ostettua, loppukesästä viimeksi.
Kuka muistaa onko se kotimaista ja kenen valmistajan se on?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Partanen on täys kusettaja (myy aina kun on mahdollista saksalaista ylijäämäsikaa). Meillä täällä pikkukaupungissa oli joskus yksityinen lihatiski (halpakaupassa), sieltä ostin, oli takuuvarmaa laatua normihinnalla. Nyt täytyy yrittää pärjätä markettien tarjonnalla kun ei sitä enää ole, eikä ole varaa ostaa laatua.
No kummasti se saksalainen ylijäämäsika on sitten parempaa kuin joku helvetin HK:n "viljapossu" tai muu kusetus.
Tämä todistaa vaan sen että sä et ole ikinä syönyt aitoa lihaa.
Ei tässä siitä ollut kai kysymys, että mikään markettien jauheliha olisi erityisen hyvää, vaan siitä, että Partasen jauheliha on näistä parasta. Voin itsekin allekirjoittaa tämän.
No ei todellakaan ole partanen parasta. Pakastettua keskieurooppalaista lihaa. Kun pistää pannulle niin näky on JÄRKYTTÄVÄ.
Partasen jauheliha on ainoa mihin kissasi ei ulosta.