Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko luomu sitruunankuoret syödä ?

Paavo
23.09.2016 |

Voiko luomu sitruunankuoret syödä ?
Löysin ohjeet:
Pakasta sitruuna ja sen jälkeen voi käyttää kuoria.
Mikä tuossa pakastamisessa on ideana, vai koskeeko tämä luomu sitruunaa ?

- Paavo

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei todellakaan pakasteta. Käytän monta kertaa viikossa sirtuunankuorta. Luomuna tietysti saat ilman lisäaineita jne. mutta ei kai normaali sirtuunakaan myrkkyä ole kun pesee kunnolla. Syödäänhän sitä nyt muitakin hedelmiä kuorineen pelkällä pesulla.

Vierailija
2/3 |
23.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit syödä, eikä pakastaminen vaikuta asiaan mihinkään suuntaan. Jos ei-luomun kuorissa on myrkkyjä, ne eivät pakastamalla katoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
23.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Epäilin samaa, en tajua mikä tuo pakastamis homma on. ( Lähde: mtv:n artikkeli tiesitkö että "klikkaat tätä" )

Ei säilöntäaine myrkkyjä kuorista kannate syödä jollei sitten ole luomu kyseessä. Tietenki jos säilöntäaineita haluaa syödä niin siitäkös vain.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä kuusi