Vierailija

Niin.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Riippuu siitä, millaisia nuo ihmiset ovat. Voi olla, tai sitten ei. Vastaavasti 27- ja 34-vuotiaalla tuo ikäero ei merkitsi enää mitään. 25-vuotiaana aivot ovat kehittyneet valmiiksi ja ihminen on viimeistään silloin aikuinen. 20-vuotiashan on vielä joiltain osin keskenkasvuinen.

Vierailija

On liian iso (olisi sukupuolet miten päin vain) nuoremman ollessa noin nuori. Kun nuorempi on 25+v, se ikäero ei enää ole liian iso (25v +32v on ihan ok, molemmat kypsiä)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kai se on ok sukupuolten ollessa toisinkin päin?

Toki on, jos sopivat toisilleen. Kovin usein vain tuon ikäeron ollessa siten päin, että nainen 27 ja mies 20, on miehellä ja naisella kovin erilaiset elämäntilanteet ja saattavat myös haluta kovin erilaisia asioita elämältään. Nainen ehkä jo valmistunut, ehkä ollut jo hyvän aikaa työelämässäkin. Suunnitelee jo perheen perustamistakin tosissaan viimeistään lähivuosina. Mies aivan vasta päässyt armeijasta, aivan alkutekijöissään opintojen osalta, tai ehkä ei ole vielä aloittanutkaan opintoja. Valmistuu aikaisintaan vasta vuosien päästä. Menojalka vipattaa tuon ikäiselle nuorelle miehelle kuuluvalla tavalla. Kaikki tai lähes kaikki vähät rahat menevät bilettämiseen, harrastuksiin ja ehkä joskus matkustamiseen. Ei suunnittelekkaan perhettä kenties vielä 10-15 vuoteen, eikä olekaan nykyisen remuamisvaihteen vuoksi eikä muutenkaan vielä läheskään riittävän kypsä vanhemmaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla