Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (15)

Vierailija

Kuinka pitkät katseluoikeudet noilla Suomi-leffoilla on Yle Areenassa normaalisti? Joillakin leffoilla on vain lyhyet katseluoikeudet netissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

96% suomalaisista oli sitä mieltä että tämä rasismikohu tämän elokuvan suhteen oli täysin turha ja tyhmä.
Ketä yle oikein palvelee?!

Vierailija

Älä valehtele ap.
Ei sensuroitu,koska millään päivällä näytettävillä Suomi-leffoilla ei ole katseluoikeutta Areenassa.
Sieltä voi katsoa ne vain samaan aikaan kun näkyvät telkkarista.

Vierailija

Itseki kävin katsomassa olisko ollut areenassa kun toi kohu alkoi, ajattelin että jaksaisiko katsoa kun mahdollisesti toista mahdollisuutta ei enää tule. Mutta ei sillä silloinkaan katseluoikeuksia ollut, enkä kyllä löydä muitakaan näistä viime aikoina esitetyistä vanhoista kotimaisista?

Vierailija

Miksi se poistettiin näin nopeasti itsekkin meinasin katsoa ja siellä se oli,kun meinasin sen katsoa,en jaksanut katsoa sitä kokonaan kun nukahdin.No eipä ole enää olisi ollut kiva katsoa se loppuun asti.

Vierailija

Kyllä tämä elokuvan tiimoilta someriemu, "ettepä saaneet sensuroitua, lälläslää!" voitti moninkertaisesti rasismi-someraivon. Kummallakin puolella ymmärrys kilpistyi elokuvan nimeen ja yhteen sanaan. 

Sanat eivät kuitenkaan ole rasistisia. Asenteet ovat rasistisia. Ne voivat toki ilmetä sanoina, mutta syy-seuraussuhde on yksisuuntainen.

Itse elokuvan sisällöstä harva jaksaa kommentoida. Pilkkaahan siinä on, mutta se on kaksiteräinen piikki, eikä kummankaan kohteena ole minkäänvärinen ulkomaalainen, vaan ihan perisuomalainen ryhmä.

Toinen piikki osuu yökerhon pitäjään, jonka mielestä kaikki on hienoa kun tulee kaukaa maailmalta, vaikka itse ei mitään ymmärtäisikään. "Holirei!" Ja raivostuu kun valkoinen suomalainen soittaa samaa settiä, joka hetki sitten oli niin upeaa.

Toinen on sitten talonmies Pikkarainen, jonka tietämys vieraista kulttuureista rajoittuu, no sanotaanko värittyneisiin lähteisiin. Ja sitten hän säikähtääkin sydänjuuriaan myöten "ihmissyöjiä."

Kummallakin ryhmällä on selvät vastineensa nykymaailmaassa, ja kumpikaan ei tajua elokuvan pilkkaa.

Vierailija

Ohjelmalla on ollut vain reaaliaikainen katseluoikeus. Sen itseasiassa näkee ohjelman tarkemmista tiedoista päättelemällä  kun vielä vertaille muihin Pekka ja Pätkä - elokuviin Yle Areenassa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
96% suomalaisista oli sitä mieltä että tämä rasismikohu tämän elokuvan suhteen oli täysin turha ja tyhmä.
Ketä yle oikein palvelee?!

Ylen tehtäviin kuuluu mielipiteenmuokkaus.
Siinä onkin hyvä syy suhtautua kriittisesti ko. laitokseen.

Vierailija

Tästäkin näköjään tulee samanlainen urbaanilegenda kuin monesta muusta maahanmuuttajiin liittyvästä jutusta. No onhan se toki tylsempää, että Areena näyttöoikeus on sama kuin muilla suomifilmeillä, kuin että Yle olisi sortunut vihervasemmiston/somalien/illuminaatin painostuksen alla. Ei anneta totuuden pilata hyvää juttua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla