Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tajusin juuri, etten ole syönyt tällä viikolla ollenkaan lihaa

Vierailija
15.09.2016 |

Yllättävän helppoa on ollut. Olen myös tutustunut peräti kolmeen itselleni aiemmin tuntemattomaan proteiininlähteeseen: Härkis, Quorn ja tempeh olivat aiemmin testaamatta. Kaksi ekaa jäävät vakikäyttöön, kolmannelle pitää keksiä joku keino vähentää kitkerää makua. Yhtenä päivänä söin lohikeittoa, mutta lohta oli ihan olemattoman vähän mukana...

Tarkoituksena olikin vähentää lihansyöntiä, ihan jo siitäkin syystä, ettei se ole viime aikoina kauheasti maistunut, mutta myös eettisistä syistä.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
15.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä juttu. Onko Oumph tuttu? Mielestäni paras näistä "lihankorvikkeista" (nyhtökaura, härkis, tofu, seitan jne.)

Vierailija
2/4 |
15.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saatanan hieno ihminen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä voin olla useita viikkoja jopa kuukausia syömättä lihaa eikä tarvita mitään lihankorvikkeita ollenkaan. Riittää kun syö muuten monipuolisesti

Vierailija
4/4 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hieno juttu! :) Oikeasti jokainen valittu kasvisateria on todella hieno teko ympäristön kannalta, pienistä puroista jne. 

Tempeh on tosiaan vähän "jännää", ja siitä aika moni joko tykkää tai ei tykkää, eikä se välttämättä muutu. :)

T. vegaani

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kuusi