hyvä ja halpa ja nopea ruokavinkki
jota 12 vuotias espoolaispoikani kehui useamman kerran aterian aikana "on kyllä tosi hyvää"; isänsä ei kyllä puhunut mitään
suolaisessa ruisjauhossa kieritellyt, voissa rautapannulla paistetut TUOREET silakkafileet
keitettyjen pottujen kera tietty
joo, ei saa syödä usein, mutta aina joskus kyllä
Kommentit (4)
Maistuu vanhemmallekin kyllä.
Nimenomaa fileet. En käsitä miksi lounasruokaloissa pyydetään melkein kymppiä paistetuista silakoista tai muikuista vaikka on ruodot mukana. Tulee muutama ruotoinen kala ja kymppi kiitos. Nämä kalat kuitenkin ovat tosi halpoj kaupassa fileinäkin.
Niinpä teen sen kotona. Itse en tosin käytä mitään jauhoja: paistan voissa pannulla, suolaa ja valkopippuria. Ehkä joskus tilliä tai sitruunamehua vielä. Niitä voisi syödä loputtoman määrän :)
Keitetyt potut ok, myös hyvä perunamuusi ja jos sen tekee aidosta Lapin puikulasta, ei tarvitse mitään voi/kerma/rasvlisäyksiä. Suolaa ja valkopippuria ja maitoa tietty, että rakenne on hyvä. Pieni vihersalatti vielä vierelle. Aikuiseen makuun myös kylmä lagerolut :)
noh, muikut ap ostaa kyllä aina perkaamattomina . puhkoo ja savustaa.
Niitä ei kyllä pidä ostaa pääkaupunkiseudulta, vaan vain niiden uintijärven lähletä. Muikku on niin herkkä kala tuoreuden puolesta.
sori tuli mieleen vain pasi viherahon "ruokavinkit" kun näin otsikon