Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi marenki jää pinnalta tahmeaksi?

Vierailija
25.07.2016 |

Marengit onnstui muuten hyvin; pinta rapea ja sisälmys sitkeää, mutta pinta jäi kuitenkin tahmeaksi.
"Paistoin" niitä kaksi tuntia 80 asteessa, jonka jälkeen laskin lämmön 50 ja annoin olla tunnin, kunnes sammutin uunin ja jätin marengit vielä hetkeksi uuniin luukun ollessa raollaan.

Maku ja koostumus olivat siis oikein hyviä, mutta jäin miettimään, mistä pinnan tahmeus johtuu...

Olisiko täällä joku leipuriasiantuntija joka osaisi valaista asiaa? :)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heiiiii!

Vierailija
2/4 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäsit liian nopeasti sokerin ja et vatkannut tarpeeksi kauan että ehtii kokonaan sekoittaa ja liueta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lisäsit liian nopeasti sokerin ja et vatkannut tarpeeksi kauan että ehtii kokonaan sekoittaa ja liueta

Okeei! Sokerin kyllä lisäsin pienissä erissä, ja ko ekin surrasi siinä hyvän aika...

Mutta kiitos, ensi kerralla lisään sokerit vielä hitaammin ja vaahdotan pidempään 😊

-AP

Vierailija
4/4 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on ilmankosteus niin korkea, että sekin vaikuttaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yksi