Vierailija

Lisää?

  • ylös 10
  • alas 4

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Rasistinen aloitus. Kiinalaiset nimet eivät ole tuollaisia. Kuvottavaa yleistystä.

AP:lla on harvinaisen huono huumorintaju, jos tällaiset jutut naurattaa. Kutsutko tummaihoisiakin muriaaneiksi ja hottentoteiksi?

  • ylös 3
  • alas 22
Vierailija

Lisäksi teillä menee Kiina ja Japani iloisesti sekaisin. Menkäähän takaisin koulun penkille.

  • ylös 13
  • alas 7
Vierailija

Nää samat ihmiset nauraa sitten Luokkakoukselle ja niille Facebookin nauru ja huumori -ryhmille. 

Vierailija

sinänsä tuossa ei ole mitään pahantahtoista, mutta kun ajatus on 80-luvun kilon poliisista tai vielä kauempaa niin sanojen pitäisi olla aikuisten palstalla kekseliäämpiä ja kuulostaa enemmän oikealta kiinalta,

Vierailija

avasi silmänsä ja havahtui uuteen päivään.Koti oli hiljainen.Hänen vaimonsa
Mäs Säi Lee oli jo poistunut lähimpään kuppilaan syömään urakalla.Lapsetkin olivat omilla teillään:

Tytöt ilmeisesti ostoskeskuksessa,sillä Meik Kai Lee,Shop Pai Lee ja Flirt Tai Lee viettivät yleensä joutoaikaansa kaupungilla.Vanhempi poika Hörp Päi Lee tietysti jossakin kaljoittelemassa ja nuorempi Hui Jai Lee jälleen uunottamassa tyhmiä turisteja.

Hui Lai Lee asetti vanhan olkihatun päähänsä ja pujottautui rispaantuneisiin sandaaleihin.Avattuaan oven,hän melkein törmäsi päin talonmiestä.Har Jai Lee oli aina yhtä kiireinen ja kurinalainen työmies.Hän vilkaisi paheksuvasti ulos tunkevaa asukasta.Hui Lai Lee oli kyllä outo otus...

Ulkona pihamaalla oli vain muutama asukas näkösällä.Olipa pari kaveriakin, joita Hui Lai Lee riensi heti tervehtimään:Raskaansarjan nyrkkeilijä Tyr Mäi Lee oli yhdessä toverinsa kanssa tupakalla.Tämä oli myöskin urheilumiehiä.
Am Pai See olikin kovan luokan pikajuoksija!

Hetken rupateltuaan jatkui kiinalaisen matka.Kulman takaa ilmestyi kaksi perin tuttua naista,nimittäin paikalliset ilotytöt Hink Kai Lee sekä serkkunsa Sex Tai Lee.He vilkuttivat Hui Lai Leelle tyytyväisinä.Tänään oli hyvä päivä!

Mutta sitten tulikin paha takaisku.Läheisellä kujalla majaili pahamaineinen rettelöitsijäporukka.Jäsenet olivat kaikki kuuluja tappelutaidoistaan:
Tem Pai See,Pot Kai See,Kat Kai See ja itse jengin johtaja Mur Hai Lee olivat raakaa sakkia.Hui Lai Lee kiihdytti itsensä äkäiseen juoksuun ja onnistui pakenemaan heittiölaumaa.

Ja tuli esteitä Kiinan laiskimman miehen eteen!Seuraava katu olikin suljettu hautajaiskulkueen takia.Kulkueen kärjessä käveli paikallinen pappi Siu Nai Lee ja hänen vierellään asteli haudankaivaja nimeltänsä Hau Tai Lee.
Seuraavana tuli suuresti arvostettu poliisipäällikkö Van Git See,hänen apurinsa Tut Kai Lee sekä heidän juuri pidättämänsä vanki Kar Kai Lee.

Saattueen mentyä ohitse,jatkoi Hui Lai Lee matkaansa.Töitä kai olisi pakko hankkia,kun ei rahat riitä!Mutta vain kaksi kuppilaa etsi apulaisia ikkunaan ripustetun liitutaulun avulla:
Kahvilanpitäjä Tis Kai Lee oli ilman juoksupoikaa.Ja läheinen leipomo kaipasi yleismiestä pahimpaan kiireeseensä.Mutta kun Pais Te Lee oli niin kitsaan miehen maineessa...

Hui Lai Lee katsoi viisaammaksi lähteä kotio kohti.Mitäpä sitä rahaton mies ihmisten jaloissa ilkeäisi pyöriskellä?
Päästyään kämppäänsä hän riisui sandaalinsa,tempaisi olkikuvon päästänsä ja istahti rispaantuneeseen kaislatuoliin.Hoh,hoi tätä köyhän elämää...

Ja niin ei Hui Lai Lee voinut muuta kuin lakoonisesti huokaista: Voihan Per Ke Le!

  • ylös 10
  • alas 1
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Rasistinen aloitus. Kiinalaiset nimet eivät ole tuollaisia. Kuvottavaa yleistystä.

AP:lla on harvinaisen huono huumorintaju, jos tällaiset jutut naurattaa. Kutsutko tummaihoisiakin muriaaneiksi ja hottentoteiksi?

Mielensäpahoittaja: Kuk Ka Hat Tui Lee

Vierailija

Voi luoja. Tämähän on vain tavutus-leikki. Jokuko oikeasti nauraa tällaisille? Siis joku yli 10v?

Aa Vee Mam Mai Lee = Kiinalainen AV-mammA
Ma Su A Suk Ki =Japanilainen vauva
Rin Ta Ruo Kai Lee = Imeväinen
Vä Hä Lah Jai Nen = Hymy Huulet ja Nauru & Huumori -sivujen aktiivikäyttäjä

Vierailija

Kii Na Lai Nen Tie To Ko Ne = Tietokone
Ma Ka Roo Ni Laa Tik Ko = Perinneruoka
Kak Ku La Pi O = Väline, jolla leikataan kakkua

Vierailija

Tämä on ihan oikeasta uutislähetyksestä:

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla