Ootteko kuullut avokadopastasta?
Jotain muotiherkkua vissiin, mutta sain sitä kaverin luona ja ah niin hyvää! Kaverini on kyllä huippukokki, joten en ihmettele, että osaa loihtia sellaista. Onko joku täällä jo kokeillut? (Tiedän, että kyseessä on edelläkävijöiden ja hipsterien juttu, mutta ehkä heitä on tännekin eksynyt.)
Kommentit (21)
Kuinka viehättävää, että joku palstalla vielä teitittelee. Kiitos kysymästä, olen kuullut.
Vierailija kirjoitti:
Jotain muotiherkkua vissiin, mutta sain sitä kaverin luona ja ah niin hyvää! Kaverini on kyllä huippukokki, joten en ihmettele, että osaa loihtia sellaista. Onko joku täällä jo kokeillut? (Tiedän, että kyseessä on edelläkävijöiden ja hipsterien juttu, mutta ehkä heitä on tännekin eksynyt.)
Ei liity mitenkään hipstereihin (miksi liittyisikään), eikä ainakaan edelläkävijöihin. Hanna Gullichen lanseerasi sen nimiinsä, vaikka ex-mies kehitti nimenomaisen reseptin pari vuotta sitten. Ja on kai sitä avokadoa pastaan sekoitettu kautta aikojen, joten sinänsä ei edes uusi asia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotain muotiherkkua vissiin, mutta sain sitä kaverin luona ja ah niin hyvää! Kaverini on kyllä huippukokki, joten en ihmettele, että osaa loihtia sellaista. Onko joku täällä jo kokeillut? (Tiedän, että kyseessä on edelläkävijöiden ja hipsterien juttu, mutta ehkä heitä on tännekin eksynyt.)
Ei liity mitenkään hipstereihin (miksi liittyisikään), eikä ainakaan edelläkävijöihin. Hanna Gullichen lanseerasi sen nimiinsä, vaikka ex-mies kehitti nimenomaisen reseptin pari vuotta sitten. Ja on kai sitä avokadoa pastaan sekoitettu kautta aikojen, joten sinänsä ei edes uusi asia.
Itse asiassa Kullikseeni kopsasi reseptin vanhasta ruotsalaisesta reseptikirjasta.
Joo se on muoti-ilmiönä jotain vuotta 2013. Itse kokeilin ekan kerran 2015, on helppoa ja tosiaan ihan älyttömän hyvää. Nykyisin meillä arkiruokana tämän tästä. (Mua näpäytettiin feisbookissa tuolla vuodella, kun ironisesti olin olevinani trendikäs syömällä avokadopastaa :D)
Vierailija kirjoitti:
(Tiedän, että kyseessä on edelläkävijöiden ja hipsterien juttu, mutta ehkä heitä on tännekin eksynyt.)
Ei tänne mun kiven alle ole ikinä kukaan tuollaisesta kertonut. Mä en olekaan nostanut päätäni sen alta vuoden 2011 jälkeen.
Oli joskus 10 vuotta sitten kova juttu. On helppo ja nopea valmistaa. Ihan hyvääkin, vaik avocadot maksaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotain muotiherkkua vissiin, mutta sain sitä kaverin luona ja ah niin hyvää! Kaverini on kyllä huippukokki, joten en ihmettele, että osaa loihtia sellaista. Onko joku täällä jo kokeillut? (Tiedän, että kyseessä on edelläkävijöiden ja hipsterien juttu, mutta ehkä heitä on tännekin eksynyt.)
Ei liity mitenkään hipstereihin (miksi liittyisikään), eikä ainakaan edelläkävijöihin. Hanna Gullichen lanseerasi sen nimiinsä, vaikka ex-mies kehitti nimenomaisen reseptin pari vuotta sitten. Ja on kai sitä avokadoa pastaan sekoitettu kautta aikojen, joten sinänsä ei edes uusi asia.
A. Gullichsen kehitti avocadopastareseptinsä jo yli 15 vuotta sitten. Ei sillä, että se hänen ideansa olisi alun perin, mutta joka tapauksessa hänenkin osaltaan jo vanha juttu, eikä parin vuoden takainen.
Sehän oli kauhea trendi muutama vuosi sitten ja musta aika mautonta mössöä. En ymmärrä hehkutusta. Ekan kerran sain kaverin tarjoama. Kaveri on hyvä kokki yleensä. Toisen kerran tein kotona miehen kiinnostuksesta maistaa. Sen jälkeen en ole syönyt, enkä kaipaa.
Vierailija kirjoitti:
Sehän oli kauhea trendi muutama vuosi sitten ja musta aika mautonta mössöä. En ymmärrä hehkutusta. Ekan kerran sain kaverin tarjoama. Kaveri on hyvä kokki yleensä. Toisen kerran tein kotona miehen kiinnostuksesta maistaa. Sen jälkeen en ole syönyt, enkä kaipaa.
Eikös se pointti ollut juuri, et se on nopea tehdä? Mautonta ja mitään sanomatontahan se on normaalin sekasyöjän mielestä. Kasvisruokailijat tykkää, koska niiden ruoka on pääasiassa pahaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sehän oli kauhea trendi muutama vuosi sitten ja musta aika mautonta mössöä. En ymmärrä hehkutusta. Ekan kerran sain kaverin tarjoama. Kaveri on hyvä kokki yleensä. Toisen kerran tein kotona miehen kiinnostuksesta maistaa. Sen jälkeen en ole syönyt, enkä kaipaa.
Eikös se pointti ollut juuri, et se on nopea tehdä? Mautonta ja mitään sanomatontahan se on normaalin sekasyöjän mielestä. Kasvisruokailijat tykkää, koska niiden ruoka on pääasiassa pahaa.
Miten niin kasvisruokailijan ruoka on pääasiassa pahaa? Olipa mielenkiintoinen kommentti. Mikä siinä on pahaa, se että siinä ei ole naudanlihaa tai sianlihaa? Kyllä se maku tulee liharuokaankin mausteista ja lisukkeista, kyllä pelkkä liha aika nuivaa olisi syödä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sehän oli kauhea trendi muutama vuosi sitten ja musta aika mautonta mössöä. En ymmärrä hehkutusta. Ekan kerran sain kaverin tarjoama. Kaveri on hyvä kokki yleensä. Toisen kerran tein kotona miehen kiinnostuksesta maistaa. Sen jälkeen en ole syönyt, enkä kaipaa.
Eikös se pointti ollut juuri, et se on nopea tehdä? Mautonta ja mitään sanomatontahan se on normaalin sekasyöjän mielestä. Kasvisruokailijat tykkää, koska niiden ruoka on pääasiassa pahaa.
Millaista kasvisruokaa oikein syöt, jos sanot sen oleva pääasiassa pahaa? Aika erikoinen kommentti. Olen sekasyöjä ja väitän, että kasvisruuat ovat huomattavasti maukkaampia kuin ne liharuuat.
Ei noi vegaanivillitykset kiinnosta, eiks tää ollu joku vuoden vegaani ruoka pari vuotta sitten, sitä oli kaikki nettilehdet täynnä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sehän oli kauhea trendi muutama vuosi sitten ja musta aika mautonta mössöä. En ymmärrä hehkutusta. Ekan kerran sain kaverin tarjoama. Kaveri on hyvä kokki yleensä. Toisen kerran tein kotona miehen kiinnostuksesta maistaa. Sen jälkeen en ole syönyt, enkä kaipaa.
Eikös se pointti ollut juuri, et se on nopea tehdä? Mautonta ja mitään sanomatontahan se on normaalin sekasyöjän mielestä. Kasvisruokailijat tykkää, koska niiden ruoka on pääasiassa pahaa.
Miten niin kasvisruokailijan ruoka on pääasiassa pahaa? Olipa mielenkiintoinen kommentti. Mikä siinä on pahaa, se että siinä ei ole naudanlihaa tai sianlihaa? Kyllä se maku tulee liharuokaankin mausteista ja lisukkeista, kyllä pelkkä liha aika nuivaa olisi syödä.
Olen syönyt kasvisruokaa paljon ja kyllähän kaikki hyvä maku ruokaan tulee kuoleesta eläimestä, ei sille mitään voi. Ei lihaa välttämättä tarvitse, mutta liha- tai kalaliemi on kuitenkin eläimestä peräisin. Pelkkä kasvismättö maistuu kaikki samalle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sehän oli kauhea trendi muutama vuosi sitten ja musta aika mautonta mössöä. En ymmärrä hehkutusta. Ekan kerran sain kaverin tarjoama. Kaveri on hyvä kokki yleensä. Toisen kerran tein kotona miehen kiinnostuksesta maistaa. Sen jälkeen en ole syönyt, enkä kaipaa.
Eikös se pointti ollut juuri, et se on nopea tehdä? Mautonta ja mitään sanomatontahan se on normaalin sekasyöjän mielestä. Kasvisruokailijat tykkää, koska niiden ruoka on pääasiassa pahaa.
Miten niin kasvisruokailijan ruoka on pääasiassa pahaa? Olipa mielenkiintoinen kommentti. Mikä siinä on pahaa, se että siinä ei ole naudanlihaa tai sianlihaa? Kyllä se maku tulee liharuokaankin mausteista ja lisukkeista, kyllä pelkkä liha aika nuivaa olisi syödä.
Olen syönyt kasvisruokaa paljon ja kyllähän kaikki hyvä maku ruokaan tulee kuoleesta eläimestä, ei sille mitään voi. Ei lihaa välttämättä tarvitse, mutta liha- tai kalaliemi on kuitenkin eläimestä peräisin. Pelkkä kasvismättö maistuu kaikki samalle.
Aha. no sitten olet syönyt jotain ihan omituista, jos ensinnäkin kutsut kasvisruokaa mätöksi? Mitä se sitten tarkoittaakaan. Olen täysin toista mieltä kanssasi.
Vierailija kirjoitti:
Ei noi vegaanivillitykset kiinnosta, eiks tää ollu joku vuoden vegaani ruoka pari vuotta sitten, sitä oli kaikki nettilehdet täynnä.
Mutta tuohon kun lisää kermaa, kanaa ja juustoja, niin siitä tulee syötävää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sehän oli kauhea trendi muutama vuosi sitten ja musta aika mautonta mössöä. En ymmärrä hehkutusta. Ekan kerran sain kaverin tarjoama. Kaveri on hyvä kokki yleensä. Toisen kerran tein kotona miehen kiinnostuksesta maistaa. Sen jälkeen en ole syönyt, enkä kaipaa.
Eikös se pointti ollut juuri, et se on nopea tehdä? Mautonta ja mitään sanomatontahan se on normaalin sekasyöjän mielestä. Kasvisruokailijat tykkää, koska niiden ruoka on pääasiassa pahaa.
Millaista kasvisruokaa oikein syöt, jos sanot sen oleva pääasiassa pahaa? Aika erikoinen kommentti. Olen sekasyöjä ja väitän, että kasvisruuat ovat huomattavasti maukkaampia kuin ne liharuuat.
Ainoa hyvä kasvisruoka oli sellainen punajuuri aurajuusto kiusaus, mutta minusta sekin on enemmän lisäke, kuin pääruoka.
Kasvisruoka on hyvä laihduttamiseen. On niin pahaa ettei tee mieli syödä ja jos syö, niin ei saa kuitenkaan ruuasta ravintoa.
Vierailija kirjoitti:
Ei noi vegaanivillitykset kiinnosta, eiks tää ollu joku vuoden vegaani ruoka pari vuotta sitten, sitä oli kaikki nettilehdet täynnä.
Et näemmä edes tiedä mitä vegaaniruoka tarkoittaa :D Kyseinen avokadopasta ei ole vegaaniruokaa.
No eikös se ole jo pari vuotta sitten somejulkisuutta saanut Gullichenin pariskunnan resepti. So last season =)