Lidlin Prinsessakakku joka on Superlauantaitarjouksessa huomenna, onko hyvää ja kehtaisiko laittaa tätä tarjolle lakkiasjuhlaan?
Kommentit (34)
Miksei kehtaa jos prinsessakakusta tykkää.
pelkän kuvan perusteella ei voi päätellä, että onko hyvää. jos tuo on tehty ulkomailla, niin ei välttämättä ole suomaaliseen makuun.
Varmaan aika samanlaista kuin frödingen prinsessakakku. Mieto maku.
No, en kyllä kehtaisi mitään valmiskakkua laittaa tarjolle lakkiaisjuhlaan. Tuollaisia voi olla pakastimessa yllätysvieraita varten. Voisi myös laittaa tarjolle, jos joku on tulossa ihan sovitusti käymään kahville. Mutta lakkiaisiin? Ei.
Korkeintaan pääkakun lisäksi. Mutta tuo ei voi olla se pääkakku. Ulkonäöstä jo huomaa, että on halpa valmiskakku.
Ajatus on tärkein, joten laita vaan. Tupsuttele päälle vähän tomusokeria näyttämään freesiltä.
En nyt ehkä lakkiaisiin hommaisi, mutta toi on kyllä hyvä kakku noin muutoin. Kannattaa maistaa.
En itse kehtaisi tarjota pakastekakkua hienoissa juhlissa. Olen muutenkin niin suuri kakkujen ystävä et halusin kunnon kakut omiin ylppäreihini. Muutama leivottiin itse ja yks tilattiin. Tuskin ois pakastekakut kelvannut vieraille yhtä hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Korkeintaan pääkakun lisäksi. Mutta tuo ei voi olla se pääkakku. Ulkonäöstä jo huomaa, että on halpa valmiskakku.
Mikä ongelma siinä on että "pääkakku" olisi joku halpa valmiskakku? Aikaisemmin täällä joku kyseli, että miten järjestää lapselle vslmistujaisjuhlat kun ei ole rahaa. Täällä neuvottiin, että ei tarvitse olla mitään ihmeellistä: kahvia, pikkuleipiä ja joku pieni kakku on oikein hyvät tarjottavat.
Joo en minäkään ns. varsinaiseksi kakuksi laittaisi. Pakastimeen voisin ostaa hätävaraksi, jos vaikka varsinaiset kakut ei riitäkään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Korkeintaan pääkakun lisäksi. Mutta tuo ei voi olla se pääkakku. Ulkonäöstä jo huomaa, että on halpa valmiskakku.
Mikä ongelma siinä on että "pääkakku" olisi joku halpa valmiskakku? Aikaisemmin täällä joku kyseli, että miten järjestää lapselle vslmistujaisjuhlat kun ei ole rahaa. Täällä neuvottiin, että ei tarvitse olla mitään ihmeellistä: kahvia, pikkuleipiä ja joku pieni kakku on oikein hyvät tarjottavat.
Ei maksa kovin paljon leipoa itse. Ja varmasti on parempi kuin halpa valmiskakku ellei nyt ihan tumpelo oo keittiössä. Ite leivottiin suurin osa tarjottavista ja kyllä kelpasi.
Tuosta Lidlin kakun mausta en tiedä, mutta Frödingen prinsessakakku on maultaan erinomaista.
Valitettavasti kakku on pieni ja jo koko paljastaa, että kyseessä on markettituote.
Jos kuitenkin haluaa käyttää valmista prinsessakakkua, niin useamman kakun voi yhdistää ja kakkua hieman tuunata, niin käy juhlakakuksi.
Osta 4 kakkua ja sulata ne jääkaapissa. Poista täysin sulaneista kakuista varovasti marsipaanipäällyste ja laita leivinpaperille suorana odottamaan. Yhdistä kakkujen sisällöt (kaksi kakkua pohjalle ja kaksi kakkua) ja muovaa uudesta kakusta tasaisen pyöreä.
Kastele sormet kylmää veteen ja yhdistä 4 marsipaanikuorrutetta yhdeksi nyppimällä saumat kiinni kylmän veden avulla. Tasoita saumakohtia vielä kylmään veteen kastetuin sormin. Siirrä kuorrute varovasti kakun päälle. Osta koristeeksi marketista valmiita vaaleanpunaisia sokeriruusukkeita lehtineen. Näillä saat luotua ammattimaisen loppusilauksen ja peitettyä saumakohtia.
Itse kyllä paistaisin mieluummin 3 uunipellillistä sokerikakkupohjaa (korvaa puolet vehnäjauhoista perunajauhoilla) ja tekisin itse ison pellillisen prinsessakakkua. Kakkupohjat kostutetaan kevyesti maidolla, päälle laitetaan vadelmahilloa, vaniljakastiketta (pussista esim. Blåband tai Ekströms) ja kermavaahtoa ja sitten taas seuraava pohja jne. Kaupasta saa nykyään valmiiksi värjättyä vihreää marsipaania, joten se vain kaulitaan ja laitetaan kakun päälle ja koko komeus kruunataan valmiilla sokeriruusukkeilla. Niin hyvää ja tyylikkään kaunista!
Ja tarjoiluastiakin olisi valmiina. Sen kun vuoraa uunipellin foliolla ja peittelee neliskulmaisilla kakkupapereilla ja rakentaa kakun siihen. Tuollainen kakku riittää suuremmallekin porukalle, eikä maksa paljoa.
En kehtaisi tuollaista pikkuista valmiskakkua yo-juhlissa tarjota... On ihan ok maultaan. Lapsen kaksivuotisjuhliin ostin varakakuksi.
Ihan ok noi prinsessakakut on. Mutta jos mä järjestäisin lakkiaisjuhlat huomenna, kakku olisi kyllä jo tehty/tilattu.
Vierailija kirjoitti:
Tuosta Lidlin kakun mausta en tiedä, mutta Frödingen prinsessakakku on maultaan erinomaista.
Valitettavasti kakku on pieni ja jo koko paljastaa, että kyseessä on markettituote.
Jos kuitenkin haluaa käyttää valmista prinsessakakkua, niin useamman kakun voi yhdistää ja kakkua hieman tuunata, niin käy juhlakakuksi.
Osta 4 kakkua ja sulata ne jääkaapissa. Poista täysin sulaneista kakuista varovasti marsipaanipäällyste ja laita leivinpaperille suorana odottamaan. Yhdistä kakkujen sisällöt (kaksi kakkua pohjalle ja kaksi kakkua) ja muovaa uudesta kakusta tasaisen pyöreä.
Kastele sormet kylmää veteen ja yhdistä 4 marsipaanikuorrutetta yhdeksi nyppimällä saumat kiinni kylmän veden avulla. Tasoita saumakohtia vielä kylmään veteen kastetuin sormin. Siirrä kuorrute varovasti kakun päälle. Osta koristeeksi marketista valmiita vaaleanpunaisia sokeriruusukkeita lehtineen. Näillä saat luotua ammattimaisen loppusilauksen ja peitettyä saumakohtia.
Itse kyllä paistaisin mieluummin 3 uunipellillistä sokerikakkupohjaa (korvaa puolet vehnäjauhoista perunajauhoilla) ja tekisin itse ison pellillisen prinsessakakkua. Kakkupohjat kostutetaan kevyesti maidolla, päälle laitetaan vadelmahilloa, vaniljakastiketta (pussista esim. Blåband tai Ekströms) ja kermavaahtoa ja sitten taas seuraava pohja jne. Kaupasta saa nykyään valmiiksi värjättyä vihreää marsipaania, joten se vain kaulitaan ja laitetaan kakun päälle ja koko komeus kruunataan valmiilla sokeriruusukkeilla. Niin hyvää ja tyylikkään kaunista!
Ja tarjoiluastiakin olisi valmiina. Sen kun vuoraa uunipellin foliolla ja peittelee neliskulmaisilla kakkupapereilla ja rakentaa kakun siihen. Tuollainen kakku riittää suuremmallekin porukalle, eikä maksa paljoa.
Niinpä. Provohan ketjun aloitus on pakko olla, mutta jos joku tosissaan on ostamassa vasta huomenna tarjouskakkua yo-juhliin, niin ei sitä ainakaan sellaisenaan kehtaa tarjota. Hyvä idea tuo neljän kakun yhdistäminen korkeammaksi ja leveämmäksi kakuksi ja ulkonäön tuunaaminen konditoriakakun näköiseksi. Jos tuon hyvin tekee, niin ei sitä kukaan huomaa. Sisältöön voisi laittaa vielä vähän vadelmahilloa, muistaakseni näistä pakastekakuista puuttui hillo?
YO-juhliin ei. Valmistujaisjuhliin joo. Eli kummat kyseessä?
Täytyy sanoa että en kyllä muista millaisia kakkuja kukakin on juhlissaan tarjoillut tai että olisin arvostellut kenenkään kakkuja.
No ei kehtaa. Ainoastaan hätävarakakuiksi voi ostaa, jos sattuu että tuleekin vieraita paljon enemmän kuin on luultu.