Vierailija

Gluteiini aiheuttaa mm suolistosyöpää, diabetesta, altsheimeria ja on tärkeä riski tekijä myös monissa muissa sairauksissa kuten masennus tai kilpirauhasen vajaatoiminta. Miksi gluteiinin haittoja ja vaaroja vähätellään ja piilotellaan? Totuushan on että ihminen ei tarvitse gluteiinia ollenkaan vaan päinvastoin.

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mikä siinä on niin vaikeaa? GLUTEENI ei gluteiini.

Ja heitäpä linkkejä tutkimuksista väitteidesi tueksi niin me muut ravinnosta kiinnostuneet otetaan sut edes hiukan enemmän tosissamme. 

Vierailija

Se on halapaa paskoo, jota pittee immeisille syöttee kalliilla. Pubmetissäkkii näyttää olevan aeka monta tutkimusta, jossa luteiini on yhistetty mielenterveysonkelmiin. Kahtokeepa vaekka. Ei ou hirviämmin uutiseotunna tätäkää vaktaa.

Vierailija

Maidosta puhumattakaan.

Sokerin terveyshaitat nyt sentään onneksi tunnistetaan ja niistä puhutaan avoimesti. Mutta maidon ja viljan haitallisuudesta ei oikein saisi edes puhua saamatta hörhön leimaa..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Japanissa syövät todella paljon tuota myrkkyä ja mainitsemiasi tauteja ei juuri ole. Outoa.

Riisissä tätä "myrkkyä" ei ole.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Maidosta puhumattakaan.

Sokerin terveyshaitat nyt sentään onneksi tunnistetaan ja niistä puhutaan avoimesti. Mutta maidon ja viljan haitallisuudesta ei oikein saisi edes puhua saamatta hörhön leimaa..

Kai nyt hörhöä saa kutsua hörhöksi.

Vierailija

Gluteenikasvit ovat halpoja, niitä kasvatetaan paljon ja se kaikki pitää saada myytyä. Ei olisi mitään taloudellista järkeä puhua niistä mitään huonoa. Vaikka mitään hyvää niissä ei kyllä ole.

Gluteeniviljojen gliadiini löysää suolen soluja, jolloin suoli alkaa vuotaa. Myös terveellä ihmisellä, ei ainoastaan keliaakikoilla. Ruoan proteiineja pääsee verenkiertoon ja ne kulkeutuu kaikkialle elimistöön aiheuttaen kohonnutta autoimmuunitautien riskiä ja tulehdustilaa eli inflammaatiota.

Gluteeni tuottaa ohutsuolessa opioidipeptidiä nimeltään gluteomorfiini. Se ohittaa veri-aivoesteen ja sitoutuu opiaattireseptoreihin. Siksi esim vehnä on erittäin koukuttavaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Gluteenikasvit ovat halpoja, niitä kasvatetaan paljon ja se kaikki pitää saada myytyä. Ei olisi mitään taloudellista järkeä puhua niistä mitään huonoa. Vaikka mitään hyvää niissä ei kyllä ole.

Gluteeniviljojen gliadiini löysää suolen soluja, jolloin suoli alkaa vuotaa. Myös terveellä ihmisellä, ei ainoastaan keliaakikoilla. Ruoan proteiineja pääsee verenkiertoon ja ne kulkeutuu kaikkialle elimistöön aiheuttaen kohonnutta autoimmuunitautien riskiä ja tulehdustilaa eli inflammaatiota.

Gluteeni tuottaa ohutsuolessa opioidipeptidiä nimeltään gluteomorfiini. Se ohittaa veri-aivoesteen ja sitoutuu opiaattireseptoreihin. Siksi esim vehnä on erittäin koukuttavaa.


Meetkö takas sinne Antti "hörhö" Heikkilän huuhaaklubille.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Gluteenikasvit ovat halpoja, niitä kasvatetaan paljon ja se kaikki pitää saada myytyä. Ei olisi mitään taloudellista järkeä puhua niistä mitään huonoa. Vaikka mitään hyvää niissä ei kyllä ole.

Gluteeniviljojen gliadiini löysää suolen soluja, jolloin suoli alkaa vuotaa. Myös terveellä ihmisellä, ei ainoastaan keliaakikoilla. Ruoan proteiineja pääsee verenkiertoon ja ne kulkeutuu kaikkialle elimistöön aiheuttaen kohonnutta autoimmuunitautien riskiä ja tulehdustilaa eli inflammaatiota.

Gluteeni tuottaa ohutsuolessa opioidipeptidiä nimeltään gluteomorfiini. Se ohittaa veri-aivoesteen ja sitoutuu opiaattireseptoreihin. Siksi esim vehnä on erittäin koukuttavaa.


Meetkö takas sinne Antti "hörhö" Heikkilän huuhaaklubille.

Pakota.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla