Vierailija

Esim. ostin rintaliivit, jotka ovat umpinaiset olkaimiltaan, no olka on ihan liian lyhyt ja ne nousevat kaulaan, jos taas valitsen suuremman koon, ne ovat liian anteliaat.

Muutenkin vaatteissa on kaikki mitat yleensä sellaisia, että joko olkaimet roikkuvat pällä esim mekoissa tai sitten ne ovat liian kitsaat.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sama muissakin vaatteissa. Jotenkin niissä on kaikki mittasuhteet nykyisin ihan pielessä. Olen lyhyt 159cm ja se on ollut aina ihan perussettiä että kaikissa vaatteissa on liian pitkät hihat ja lahkeet, mutta nyt tuntuu että harva vaate oikeasti on istuva ja hyvä.

Vierailija

Joo, vaatteet on ihan kummallisia nykyisin... pitää vissiin opetella ompelemaan.Hihat ja lahkeet on pitkät, vyötäröllä on aina hirveästi tilaa, mutta rinnan kohdalta kiristää.  Ja kokomerkinnätkään pidä yhtään paikkaansa  - just ostin itselleni kesäksi vaaleat housut joista  koko 38 istui hyvin (no lahkeet pitkät, mutta pystyy lyhentämään). Ajattelin sitten että otanpa saman mallin mustatkin, mutta kas, niistä pitikin ottaa koko 42! Myyjän kanssa niitä ihmeteltiin , mutta kyllä ne pirut oli ihan saman kokoiset kuin ne 38 :O

Vierailija

No en heti huomannutkaan vaan käytössä. Kokeilin niitä, kun en voi käyttää kaarituellisia.

On jotenkin ihan älytöntä mitoittaa vaatteet malleille, kun ihmisiä on muiden muotoisia. ja jotain päälle olisi kiva saada.

Sellaiselle ompelijalle voisi olla kysyntää , joka osaisi tehdä vaatteita juuri pitkäselkäiselle tai jos kädet on liian pitkät.

Nyt vaatteet joko valtavia telttoja kun ei ommella enää mitään muotoja tai sitten päättyvät napaan.

Joitain vuosia sitten löytyi kivoja tunikoita, joissa narut keskellä, ja eivät olleet liian pitkiä, mutta nyt ei löydy niitäkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla