Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tappaisin poikaystävän halut. toisaalta tuntuu epäreilulta että olen aina se passiivisempi osapuoli eli alla :((( hän ansaitsisi naisen joka osaa panna :(((

vertaistukea?

Sivut

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Juuri mikään ei vedä vertoja sille kun nainen ratsastaa päällä ja saa painaa pään sen hinkkeihin. Maailman murheet unohtuu. Siinä ei roikkumisista valiteta.

M

Vierailija

Mulla taas ratsastaessa c-kupin pienet rinnat sojottaa kummallisina ketunnokkina eteenpäin. Olisi kiva jos mies voisi kunnolla painaa naamansa niihin niinkuin haluaisi eikä vain hangata nenäänsä rintakehääni vasten. Mutta ei mene kaikki oikeassa elämässä niin kuin Strömsössä.

Vierailija

Miksi se on niin tärkeää näyttää hyvältä? Entä jos myöntäisit itsellesi että seksi on pääosin aivottoman näköistä puuhaa kuitenkin, eikä sinusta tule ikinä pornotyyppistä naista. Jos ei kelpaa, se on miehen ongelma.

Vierailija

Mulla on sama ongelma, ihan kauheet patalaput. :( Ja oon nuori hoikka lapseton nainen, eli ei edes pitäis olla tällaista ongelmaa. Mies haluaa mut usein päälle ja on sanonut että tissit on ihanat, mutten pysty ite oikeesti nauttimaan päällä ollessa, kun murehdin tissejäni ja vähän myös vatsaani, joka voisi olla timmimpi. Ihan tyhmää, mutten voi näille fiiliksille mitään.

Vierailija

Voi teitä höppänöitä, tuommoisen murehtimisellahan tappaa oman nautinnon seksin aikana...
Luottakaa naiset itteenne ja uskokaa mitä ne miehet sanoo :)
Ite olen iso nainen varustettuna isoilla roikkuvilla tisseillä, mutta silti yks parhaista asennoista on päällä oleminen, se tekee hulluksi molemnat ja mies tykkää kun saa katselle ja puristella tissejä seksin aikana :)

Vierailija

Niin meilläkin.. Miehelle on nuo roikkuvat, isot tissit niin tärkeät. Tarraa kiinni aina, kun vain tilaisuus tulee. Käytän avara kaula-aukkoisia paitoja vain miehen mieliksi, kun tykkää takaapäin ujuttaa kätensä mun rinnoille, jos istun jossakin.. se vain niin kovin pitää noista.

Ja tahtoo mut päälle ihan vain roikkuvien tissien takia, kun ne  on sitten tarjolla koko ajan..

Mikä kumma panee nuoren naisen itsetunnon noin koville, ettei uskalla nauttia...onneksi on tuota ikää jo, ettei tarvitse turhia miettiä.

Vierailija

Onhan siinäkin iso ero, onko ne roikkuvat rinnat pyöreät vai sellaiset, jotka rupee kumartuessa "suipottaan", menee siis sellasiksi ihme putkipussukoiksi.
Mulla on selkä suorana ollessa nätit ja pyöreät rinnat, mutta kumartuessa niistä kuoriutuukin kunnon märät suippolapaset, eikä sellaset kiihota kyllä ketään. Koomiset ne on.

Päällä olemisessa ei siis itsessään ongelmaa, mutta vituttaa joskus kun ei viitsi noiden takia olla muuta kuin selkä suorassa.
Pelottaa, jos miehellä vaikka löpähtäis seisokki jos kumartuisin yhtään eteenpäin ja tissit tekis sen lapas-efektin.

Vierailija

Ei kai sillon haittaakaan jos ne on isot ja pulleat. Mutta sellaset nippanapa b:t jotka roikkuessaan on tyhjät lärpäkkeet ei ehkä riitä tekemään miestä hulluksi.

Mutta turhat estot pois! Oman kropan häpeileminen on se suurin turnoff ja vie ilon seksistä ja elämästä.

Vierailija

Sää mietit ehdottomasti liikaa..anna olla ja anna mennä.. kai se mies nyt osaa pitää silmänsä kiinni jos näky hirvittää..

Kummaa marinaa..mutta odotas, kun olet raskaana..sitten voi olla viisainta unohtaa kaikki nuo: miltä mää näytän-jutut..

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla