Vierailija

Ajattelin leipoa pizzaa mutta se hyvä ohje vaan puutuu. Kumpaa kannattaa käyttää kuivahiivaa vai leivinjauhoja?

Kommentit (11)

Vierailija

Itse laitan tuorehiivaa, suolaa ja sokeria lämpimään veteen, kaadan päälle täysjyvä jauhoa kunnes pysyy kasassa ja lisään vielä oliiviöljyä. Hyvää on tullu.

Vierailija

Kuivahiivaa, lämmintä vettä (1,5dl pellilliseen), vehnäjauhoja, suolaa ja sokeria, oliiviöljyä
Nostatetaan 20 min ja toisen kerran vielä kaulinnan jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kastikkeeseen oliiviöljyä, valkosipulia, tomaattia pieninä kuutioina, tomaattipyrettä, suolaa, pippuria, oreganoa ja tuoretta basilikaa. Voi kiehauttaa tai vaan sekottaa

Vierailija

2 dl vettä

puoli pss kuivahiivaa

5 dl vehnäjauhoja

2 rkl öljyä

suolaa

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää vehnäjauhot ja öljy sekä suola. Anna levätä puoli tuntia. Kouli suoraan leivinpaperille (laita pelti uuniin täytteiden levittämisen ajaksi)  ja vedä leivinpaperi kuumalle pellille kun täytteet on laitettu. Paras pizzaohje ikinä!

Vierailija

Niin, ja piti sanoa vielä että teen tuota pizzataikinaa kunnon satsin kerralla, jaan lopputaikinan palloiksi ja pakastan ne. Aivan yhtä hyviä tulee kuin tuoreestakin taikinasta. Pitsan tekemisessä mun mielestä kaikista ärsyttävintä on sen taikinan tekeminen, niin siksi näin. :) T. 9

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
2 dl vettä

puoli pss kuivahiivaa

5 dl vehnäjauhoja

2 rkl öljyä

suolaa

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää vehnäjauhot ja öljy sekä suola. Anna levätä puoli tuntia. Kouli suoraan leivinpaperille (laita pelti uuniin täytteiden levittämisen ajaksi)  ja vedä leivinpaperi kuumalle pellille kun täytteet on laitettu. Paras pizzaohje ikinä!

Kiitos ohjeesta! Kokeilen tätä. T.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla