Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kertokaa hyvä pizzapohjan ohje

Vierailija
22.05.2016 |

Ajattelin leipoa pizzaa mutta se hyvä ohje vaan puutuu. Kumpaa kannattaa käyttää kuivahiivaa vai leivinjauhoja?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan tuorehiivaa, suolaa ja sokeria lämpimään veteen, kaadan päälle täysjyvä jauhoa kunnes pysyy kasassa ja lisään vielä oliiviöljyä. Hyvää on tullu.

Vierailija
2/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivahiivaa, lämmintä vettä (1,5dl pellilliseen), vehnäjauhoja, suolaa ja sokeria, oliiviöljyä

Nostatetaan 20 min ja toisen kerran vielä kaulinnan jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuorehiiva on paras pizzapohjaan.

Vierailija
4/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kastikkeeseen oliiviöljyä, valkosipulia, tomaattia pieninä kuutioina, tomaattipyrettä, suolaa, pippuria, oreganoa ja tuoretta basilikaa. Voi kiehauttaa tai vaan sekottaa

Vierailija
5/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

2,5 dl lämmintä vettä, tuore hiivaa puol pkt , suolaa , pizzamaustetta, öljyä, ja jauhoja sopivasti.anna kohota.

Vierailija
6/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

tästä tulee siis pellillinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

2 dl vettä

puoli pss kuivahiivaa

5 dl vehnäjauhoja

2 rkl öljyä

suolaa

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää vehnäjauhot ja öljy sekä suola. Anna levätä puoli tuntia. Kouli suoraan leivinpaperille (laita pelti uuniin täytteiden levittämisen ajaksi)  ja vedä leivinpaperi kuumalle pellille kun täytteet on laitettu. Paras pizzaohje ikinä!

Vierailija
8/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzajauhopussissa on hyvä ohje jota käytän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu millaisesta pohjasta tykkäät. Itse pidän ohuesta pohjasta, ja teen sen aina Dennis Rafkinin ohjeella, johon tulee ainoastaan 5 g tuorehiivaa. Ohje löytyy esimerkiksi täältä: http://m.iltalehti.fi/ruoka/2010031811235137_ru.shtml

Tosin itse käytän aina durumjauhoja.

Vierailija
10/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, ja piti sanoa vielä että teen tuota pizzataikinaa kunnon satsin kerralla, jaan lopputaikinan palloiksi ja pakastan ne. Aivan yhtä hyviä tulee kuin tuoreestakin taikinasta. Pitsan tekemisessä mun mielestä kaikista ärsyttävintä on sen taikinan tekeminen, niin siksi näin. :) T. 9

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
22.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

2 dl vettä

puoli pss kuivahiivaa

5 dl vehnäjauhoja

2 rkl öljyä

suolaa

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää vehnäjauhot ja öljy sekä suola. Anna levätä puoli tuntia. Kouli suoraan leivinpaperille (laita pelti uuniin täytteiden levittämisen ajaksi)  ja vedä leivinpaperi kuumalle pellille kun täytteet on laitettu. Paras pizzaohje ikinä!

Kiitos ohjeesta! Kokeilen tätä. T.ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi yksi