Vierailija

Olenko ainut, jota kyllästyttää se julkisuus, jonka Petteri Orpo on saanut osakseen kokoomuksen puheenjohtajakilvan myötä? Eilen oli Suomen Kuvalehdessä juttu, tänään Hesarissa lauantaivieraana. Ehkä vaan kuvittelen, mutta mielestäni Orpo saa ihan suhteettoman paljon palstatilaa. Päivän Hesarissa muuten myös uutisoitiin, että kokoomus on nostanut kannatustaan. En ihmettele, alkaahan Orpon valinta olla jo aika päivänselvää. Samat ihmiset, jotka vasta äsken pyysivät Stubbille työrauhaa naurettavassa paimenkirjeessään, ilmoittautuvat nyt tukevansa Orpoa. Kokoomus on tunnetusti opportunistien puolue. Ja kuka olisikaan parempi valinta puolueen johtajaksi, kuin kaikista suosituimman kokoomuslaisen eli Sauli Niinistön kaveri Petteri Orpo?

Kenties kansakuntamme tulevaisuus on valoisampi, jos valtiovarainministerinä ja hallituspuolueen puheenjohtajana toimii Orpo sekoilija-Stubbin sijaan. Kuulun kuitenkin niihin, jotka ovat monta vuotta odottaneet kokoomuksen kannatuksen laskua. Myönnän, että olen nauttinut Stubbin tehdessä hallaa puolueensa kannatukselle ja uskottavuudelle. Nyt kun Orposta tulee puheenjohtaja, kokoomuksen kannatus noussee jälleen kerran.

Ei mulla tainnut mitään varsinaista pointtia olla, tylsistyttää vaan tämä kuvio.

  • ylös 2
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No mieluummin Petteriä katselee, kuin hönöStubbia.

Otsikon nähtyäni aioin tulla juurikin kirjoittamaan saman. Orpon naama ei vielä toistaiseksi aiheuta yhtä suurta inhotusta minussa kuin monen muun poliitikon, mutta ehkä sekin aika vielä koittaa. Jää nähtäväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla