Tein niin hyvää ja helppoa feta-pinaattipiirakkaa...
Rahkavoitaikina valion ohjeella, puolitetaan ja kaulitaan leivinpaperin päällä, täytteeksi ryöpättyä pinaattia, fetaa sekä musta- ja valkopippuria. Toinen puoli taikinasta päälle. Haarukalla reikiä kanteen ja voidellaan kananmunalla. Todella hyvää!
Kommentit (4)
Olen laittanut vastaavaan kastikkeeksi paholaisenhilloa, mikä makunautinto!
Vierailija kirjoitti:
Kuulostaa ihanalta. Olen aina tehnyt filotaikinaan, varmasti tuo on hyvää, filoa ei aina saa lähikaupasta.
Tuo on tosi hyvää! Voisin kyllä kokeilla tehdä joskus filotaikinaakin. Mun mielestä joskus noissa valmistaikinoissa on vähän äklä maku, sen takia tein itse. Valmista filotaikinaa en ole kyllä maistanut.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Olen laittanut vastaavaan kastikkeeksi paholaisenhilloa, mikä makunautinto!
ai pelkkää?
Kuulostaa ihanalta. Olen aina tehnyt filotaikinaan, varmasti tuo on hyvää, filoa ei aina saa lähikaupasta.