Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko mitään hyvänmakuista vegaanista margariinia?

Vierailija
04.05.2016 |

Hakusessa olisi joku margariini, joka oikeasti maistuisi hyvältä. Ainoat margariinit joista olen tykännyt on olleet Oivariini ja Ingmariini, joissa on ollut kivasti voin maku, mutta nuohan ei ole vegaanisia.

Vinkkejä?

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole

Vierailija
2/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hakusessa olisi joku margariini, joka oikeasti maistuisi hyvältä. Ainoat margariinit joista olen tykännyt on olleet Oivariini ja Ingmariini, joissa on ollut kivasti voin maku, mutta nuohan ei ole vegaanisia.

Vinkkejä?

Liidin vitadoori

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perus keijut on vegaanisia, rehellisesti sanoen ei ne ihan yhtä 'hyviä' ole kuin oivariini mutta terveellisiä sentään.

Vierailija
4/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvänmakuinen margariini = oxymoron. Ei sellaista ole, ei vegaanisena eikä muutenkaan.

Vierailija
5/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en yleensä margariineissa juuri eroja huomaa ( siis jos puhutaan ihan kasvirasvoista). Monesti tulee käytettyä ihan vaan sinistä Keijua, mutta joillekin se ei maistu. Omasta mielestäni taas nuo missä on maitoakin joukossa maistuvat eltaantuneelle ja pahalle.

Vierailija
6/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sininen Keiju on ainakin vegaaninen. Itse laitan leivän päälle avokadoa ja ripauksen suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Perus keijut on vegaanisia, rehellisesti sanoen ei ne ihan yhtä 'hyviä' ole kuin oivariini mutta terveellisiä sentään.

Yksikään margariini ei ole terveellistä.

Vierailija
8/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sininen Keiju on mun mielestä oikeesti hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

oliiviöljy

Vierailija
10/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähellekään kaikki voittomat margariinitkaan eivät muuten ole vegaanisia, saattavat sisältää esim. eläinperäistä d-vitamiinia.

Valitsisin ainakin mahdollisimman rasvaisen, mutta pahojahan nuo margariinit on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Perus keijut on vegaanisia, rehellisesti sanoen ei ne ihan yhtä 'hyviä' ole kuin oivariini mutta terveellisiä sentään.

Maistuuko ne sellaiselta tylsän mauttomalta kuin esim. vihreä Becel, vai onko niissä suolaisempaa makua? Tai kaipa sitä voisi vaan ripotella suolaa päälle..

Olen viime vuodet syönyt leivän päällä vaan avokadoa, hummusta jne. mutta nyt raskauden myötä on iskenyt aivan mieletön himo voita kohtaan. :D Haluaisin voita ihan miten vaan, leivän päällä, perunoiden seassa tms..

Vierailija
12/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Perus keijut on vegaanisia, rehellisesti sanoen ei ne ihan yhtä 'hyviä' ole kuin oivariini mutta terveellisiä sentään.

Maistuuko ne sellaiselta tylsän mauttomalta kuin esim. vihreä Becel, vai onko niissä suolaisempaa makua? Tai kaipa sitä voisi vaan ripotella suolaa päälle..

Olen viime vuodet syönyt leivän päällä vaan avokadoa, hummusta jne. mutta nyt raskauden myötä on iskenyt aivan mieletön himo voita kohtaan. :D Haluaisin voita ihan miten vaan, leivän päällä, perunoiden seassa tms..

No maistuu perus kasvisrasva-margariinilta :D tykkään itse rasvaisesta ja suolaisesta. Melkeen kannattaa kokeilla erilaisia vegaanisia päällysteitä, majoja, aiolia sun muita jos kaipaa makuja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliiviöljy+suola+pippuri ja tuohon dipataan leipää. sorry ei ole margariini tiedän.

Vierailija
14/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole, mutta kyllä siihen tummansiniseen Keijuunkin tottuu, jos ei jaksa duunailla leivän päälle maultaan parempia tahnoja tai hummusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keiju Oliivi 

Vierailija
16/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tummansininen Keiju ihan ok leivonnassa, kokkauksessa, perunoiden kanssa, puuron silmänä jne, mutta leivän päällä ei oikein toimi. Teen valkosipuliyrttioliiviöjyä siihen tarkoitukseen.

Oliko joku oliivikeiju, vähän kalliimpi, vai muistanko väärin?

Vierailija
17/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kummallista miten ihmiset pitävät voin mausta. Olenko ainoa jonka mielestä se maistuu ja haisee ällöttävälle?

Näin on ollut lapsuudesta lähtien, vaikka maalaistalon tytär olenkin.

Vierailija
18/18 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliivikeijua kannatan minäkin, tosin se on vain 55%, eli kannattaa käyttää runsaammin. Leiju DHA on varmaan terveellisin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän viisi