Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Iltalehden suuri kahvitesti osoitti, että suomalaiset on todellakin aivopesty juomaan vaaleaa kuraa!

Vierailija
04.05.2016 |

Löfbergin lila, joka on paras kahvi mitä olla voi haukuttiin lyttyyn ja vaaleat, närästävät litkut saivat hehkutusta.

enpä jotenkin ole yllättynyt.... :(

Kommentit (51)

Vierailija
1/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makuasia.

Vierailija
2/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se ihan pelkästään makuasia ole. Tästä ei kahvin kohdalla ole puhuuttu, mutta todiasiahan on, että mitä tummemmaksi ylipäänsä mikään paahdetaan, sitä karsinogeenisempää siitä tulee. Vaalea kahvi on siis terveellisempää kuin tumma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ihmetellyt samaa. Maalla ei edes kaupasta löytynyt löfbergiä! On vielä halvempaakin kuin juhla mokat.

Vierailija
4/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä juon Arvid Nordquistin Classic Frankfrostia, extra tummana. Keitän pressopannulla. Perus-Juhlamokat maistuu minusta aivan karmealta, ja nykyään kylässä juonkin mieluummin teetä jos kyläpaikassa ei ole kahvihifistelijöitä. 

Vierailija
5/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei se ihan pelkästään makuasia ole. Tästä ei kahvin kohdalla ole puhuuttu, mutta todiasiahan on, että mitä tummemmaksi ylipäänsä mikään paahdetaan, sitä karsinogeenisempää siitä tulee. Vaalea kahvi on siis terveellisempää kuin tumma.

Eli oliko tuo testi terveellisyystesti vai makutesti? Kyllähän porkkanakin on varmasti terveellisempi kuin jäätelötuutti, mutta kyllä jäätelötuutti varmaankin makutestissä voittaisi.

Vierailija
6/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mua kans ihmetytti. Sitäpaitsi ainakin omasta mielestäni tummapaahtoinen (tällä hetkellä meillä Arvid Nordquist Classic Festivita) on nimenomaan pehmeämmän makuista. Vaaleapaahtoiset ne maistuu väkevältä, kitkerältä, kissan kusiselta myrkkykahvilta. Pienemmällä annostuksella taas tosi vetiseltä. Tummapaahdon maku on täyteläisempi ja pehmeämpi ja annostella voi myös hieman vähemmän kun vaaleapaahtoa ilman, että kahvi maistuu vetiseltä väkevältä litkulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei se ihan pelkästään makuasia ole. Tästä ei kahvin kohdalla ole puhuuttu, mutta todiasiahan on, että mitä tummemmaksi ylipäänsä mikään paahdetaan, sitä karsinogeenisempää siitä tulee. Vaalea kahvi on siis terveellisempää kuin tumma.

Vaaleapaahtoinen on hapokkaampaa, joten se aiheuttaa enemmän vatsahaavoja, eli kuinkahan lienee lopulta kokonaisvaikutuksen kanssa.

Vierailija
8/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Löfbergin lila, joka on paras kahvi mitä olla voi haukuttiin lyttyyn ja vaaleat, närästävät litkut saivat hehkutusta.

enpä jotenkin ole yllättynyt.... :(

Voisko nyt kuitenkin olla niin että jokainen juokoon ihan mitä haluaa?

Vittujako mun kahvinjuomiseni kellekään kuuluu.

Juon vaaleaa kuraa koska tykkään kahvistani niin. Juo sinä mitä haluat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meilläkin juodaan Arvid Nordqvistia ja joskus Löfbergiä.

Eikös vertailussa ollut mukana crescendo eikä lila? Vai muistanko väärin.. Crescendokaan ei ole minusta paha, laitan sitä yleensä yhden mitallisen vähemmän kuin vettä.

Vierailija
10/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei se ihan pelkästään makuasia ole. Tästä ei kahvin kohdalla ole puhuuttu, mutta todiasiahan on, että mitä tummemmaksi ylipäänsä mikään paahdetaan, sitä karsinogeenisempää siitä tulee. Vaalea kahvi on siis terveellisempää kuin tumma.

Vaaleapaahtoinen on hapokkaampaa, joten se aiheuttaa enemmän vatsahaavoja, eli kuinkahan lienee lopulta kokonaisvaikutuksen kanssa.

Hapokkaasta tuli mieleen, että vatsahapot kuvaa melko hyvin vaaleapaahtoisten kahvien makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä juon Arvid Nordquistin Classic Frankfrostia, extra tummana. Keitän pressopannulla. Perus-Juhlamokat maistuu minusta aivan karmealta, ja nykyään kylässä juonkin mieluummin teetä jos kyläpaikassa ei ole kahvihifistelijöitä. 

"Keitän pressopannulla"? Kerro, miten?

Vierailija
12/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä juon Arvid Nordquistin Classic Frankfrostia, extra tummana. Keitän pressopannulla. Perus-Juhlamokat maistuu minusta aivan karmealta, ja nykyään kylässä juonkin mieluummin teetä jos kyläpaikassa ei ole kahvihifistelijöitä. 

"Keitän pressopannulla"? Kerro, miten?

Teet sen väärin. Pressokannulla ei keitetä mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haha. Huomaatteko että tänne tuli näitä työkseen palstoilla mainostavia X) Joo, ihan sattumalta useampi hehkuttaa Arvid Nordqvistia joka on myyntitilastoissa aivan hännillä.

Vierailija
14/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mua kans ihmetytti. Sitäpaitsi ainakin omasta mielestäni tummapaahtoinen (tällä hetkellä meillä Arvid Nordquist Classic Festivita) on nimenomaan pehmeämmän makuista. Vaaleapaahtoiset ne maistuu väkevältä, kitkerältä, kissan kusiselta myrkkykahvilta. Pienemmällä annostuksella taas tosi vetiseltä. Tummapaahdon maku on täyteläisempi ja pehmeämpi ja annostella voi myös hieman vähemmän kun vaaleapaahtoa ilman, että kahvi maistuu vetiseltä väkevältä litkulta.

Voi että X) Anna meidän juoda rauhassa kissankustamme. Mitä se sulta on pois? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tummassa on enemmän karsinogeeneja, ei kiitos.

Vierailija
16/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Löfbergin lila, joka on paras kahvi mitä olla voi haukuttiin lyttyyn ja vaaleat, närästävät litkut saivat hehkutusta.

enpä jotenkin ole yllättynyt.... :(

Kerran ostin ja se oli aivan karmeaa kuraa. Tykkään kyllä tummapaahtoisesta kahvista, mutta tuo oli jotain karmeaa.

Vierailija
17/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tykkään kaikesta "kurasta" ja juon mitä vain kahvia yli 10 kuppia päivässä :)

Vierailija
18/51 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mua kans ihmetytti. Sitäpaitsi ainakin omasta mielestäni tummapaahtoinen (tällä hetkellä meillä Arvid Nordquist Classic Festivita) on nimenomaan pehmeämmän makuista. Vaaleapaahtoiset ne maistuu väkevältä, kitkerältä, kissan kusiselta myrkkykahvilta. Pienemmällä annostuksella taas tosi vetiseltä. Tummapaahdon maku on täyteläisempi ja pehmeämpi ja annostella voi myös hieman vähemmän kun vaaleapaahtoa ilman, että kahvi maistuu vetiseltä väkevältä litkulta.

Voi että X) Anna meidän juoda rauhassa kissankustamme. Mitä se sulta on pois? 

Rauhoitu, kuvailin vain miltä se omasta mielestäni maistuu. Jokainen juokoon sitä kahvia mistä pitää, enkä kylässä kahvitellessakaan odota tummapaahtoa vaan juon kiltisti sitä mitä on tarjolla. Kotona keitän sitten vielä oman mieluiset kahvit.

Vierailija
19/51 |
21.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tummassa on enemmän karsinogeeneja, ei kiitos.

Juu eli extratummassa paahdossa siis vähenee ne akryyliamidit

Vierailija
20/51 |
21.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lofbergin Lilaa kavin viela Suomessa asuessani hamstraamassa Tallinnasta. Suomalaiset kurakatriinat ovat todella pahoja.

Nyt juon aamulla cortadon ja kahvilassa espresson, joskus tuplana. Kotona iltapaivalla usein jonkin hyvin tumman lyhyen. Iltaisin voin ottaa kofeiinittoman cortadon.

Valtan suomalaisten luona kylailyja, koska ne tekevat sita pahaa kuraa ja noloa olisi kieltaytyakin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan kuusi