Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pahoinvointia hedelmäkarkeista!

Vierailija
09.04.2016 |

Onko kellään muulla vastaavaa ongelmaa? Tulen joka kerta todella huonovointiseksi, kun syön ulkomaisia hedelmäkarkkeja. Pahimpia ovat Haribon tuotokset, niihin en suostu enää koskemaan sen vuoksi. Nyt söin kokeeksi Maomin hedelmätoffeita, ja taas tekee niin pahaa ettei ole tosikaan. :( Mikä noissa karkeissa voisi aiheuttaa tämän kamalan olon, ihan kurkussa tuntuu tuo kuvotus? Joku lisäaine?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
09.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmeessä yleensäkään syöt karkkia?!

Vierailija
2/7 |
09.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alkava diabetes? Heikentynyt sokerin sietokyky? Erilaiset lisäaineet? Mulla sama vika, suklaa on ainoa mitä voin syödä, siinä on enemmän rasvaa kuin sokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
09.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tervetuloa aikuisuuteen. Jossain vaiheessa keho ei enää selviä karkkien aiheuttamasta sokeripiikistä ja alat voida pahoin.

Vierailija
4/7 |
09.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No joskus tekee mieli karkkia.

Vierailija
5/7 |
09.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aiheuttaja keinotekoiset makeutusaineet mm. maltitoli. Aiheuttavat ripulia, närästystä jne.

Vierailija
6/7 |
09.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla sama. Suklaata, leivonnaisia ym. voin syödä kohtuullisesti ilman tuota oksetusta. Karkkeja en ollenkaan. Veikkaan johtuvan lisäaineista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
09.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gelatiini. Suomessa se tehdään vielä liottamalla sian luita ja ruhon muita osia, ulkomailla siihen käytetään kuolleita ihmisiä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme yksi