Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jugurtin tekeminen itse

Kokkikolmonen
08.04.2016 |

Tiedän periaatteen ja yleensä käsketään laittamaan maitohappobakteerikapselien sisältö. Onnistuisikohan tekeminen jos joukkoon lorauttaisi sen sijaan Molkosania? Kokemusta kellään?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
08.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jugurtin valmistukseen käytetään 'siemeneksi' jugurttia, kuten piimän valmistukseen piimää ja viilin viiliä.

Siis pieni lusikallinen astian pohjalle ja päälle lämmintä maitoa, viiliin ja piimään käy kylmäkin, mutta valmistuu silloin hitaammin.

Muuten niin maitohappobakteerikapseleilla kuin molkosanilla saattaa tulla ihan mitä tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme kuusi