Vierailija

Omani ehdottomasti Riikka. Ihan huikea rokkimimmi, äänestä ei ikinä uskoisi vain 16-vuotiaaksi.

http://www.ruutu.fi/video/2554782

Mites av:n muiden suosikit?

  • ylös 9
  • alas 2

Sivut

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Se joka lauloi vesalan kamalan Tequilan ja teki siitä kivan. En yhtään muista hänen nimeään, mutta oli vakuuttavin. ilarisista tykkäsin, mutta viimeisin Kasmirin lurittelu oli kamala.

  • ylös 15
  • alas 2
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Riikka, Ilona ja Ilari. Inhokki on se Kerttu.

Sama. En pidä myöskään Tuomaksesta.

Vierailija

Meri ja Ilari.

Meri varmaan ainoa, jonka musiikkia oikeasti voisin kuunella ja keikoilla käydä.

Vierailija

Jessica Uussaari ja Alex Ikonen :).

Lilja Tzoulas oli myös upea.

Rokkikukot Ilari ja Tuomas eivät vaan iske vaikka genre uppoaisi :/. Jotain puuttuu, vaikka ovat lahjakkaita tyyppejä. 

Vierailija

Tämä kausi on ollut kaikista huonoin, parhaat laulajat on jo tiputettu, kommenteilla "Mulla ei ollut sille mitään annettavaa". Eikös tämän pitäisi olla laulukilpailu, kilpailussa yleensä paras voittaa?

  • ylös 12
  • alas 1
Vierailija

Huono kausi tosiaan. 
Inhokkina itsellä on se ilari (on vähän tyrkky, naama on jo näkynyt kaikkialla, eikä siltikään ura ole nousukiidossa, pitäisi vähemmästäkin jo uskoa). Ja moni noista naisista. Se vähän pelottavan näköinen tyttö..olikohan lilja nimeltään. Hänestä en pidä yhtään. Ei osaa laulaa. 
Kerttu on jotenkin aivan liian tyrkky myös. Luulee itsestään liikoja. 

Se Jessica (kohan oli) osaa laulaa, voisi olla johanna kurkelan tyyppinen laulaja. Sellaiset herkät biisit on hänen heiniään, vähänkään menevät kappaleet ei vain toimi. 

Sen isotukkaisen äijän äänestä tykkään. Se ulkomaalainen äijä taas voisi olla tuleva teinityttöjen idoli. On juuri sellainen "kultapoika" ulkonäötlään. Hänen laulutaidoista en ole niin vakuuttunut. 

Se olisi se steve ollut karismaltaan selkeää voittaja ainesta, joka tippui. 

Eli eipä oikein suosikkia ole. En usko, että kukaan näistä laulajista tulee nousemaan ohjelman myötä. Tähdenlennon tyyppisiä ovat kaikki. 
Ihmettelen tuota laulajien tiputtelua minäkin. Eikö tässä ole tarkoitus löytää se paras laulaja?. Eikä "tää kehittyy ihan hyvin tää laulaja, mutta ei ole lähimainkaan valmis" tyyppejä..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pidän siitä jätkästä jolla iso tukka. En muista nimeä mutta se raspi ääni..
Tuomas, myös mun suosikki.

Vierailija

Tää koko Voice-hässäkkä on kovin kulahtanutta. Pitäisikö viettää ainakin yksi välivuosi? Idolsin toivoisin vielä tekevän paluun, yhden! Jo se tunnari siinä, tuo jännityksen kun jännäsin Antti Tuiskun menestystä kisassa aikoinaan. Suoraviivaisempi olisi. Voice on kuin tyhjä kermakakku, kovaa ylistystä, kehuja. Mutta mitä jää jäljelle voittajastakaan. Takahuoneen Alexandrovan höpöttelyt, somehypettäjä ja ns. "haastattelut" turhia. Kukaan pysty siinä mitään kertomaan.

Vierailija

Tosi laimea kausi. Pari hyvää naislaulajaa, tällä kaudella ei yhtään hyvää miestä ja suurin osa naisistakin jenkkidiivojen kiekumistyylin ja muut kuvottavat maneerit ulkoa opetelleita tyrkkyjä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla