Vierailija

Noin tunti sitten naapurin oven edestä kuului outoa möykkää kunnes joku meni avaimilla sisään (naapurissa asuu siis vanhempi nainen yksin). Kohta minun ovikelloni soi useita kertoja, en avannut. Pian tämän jälkeen joku koitti tulla kotiini avaimilla(!?) muttei tietenkään onnistunut. Hetkeksi rapussa hiljeni, kohta kuului taas miesporukan puheensorinaa ja askelia. Ovikello soi taas. Nyt on ollut puolisen tuntia hiljaista, mutta vainoharhaisena en uskalla mennä nukkumaan.

Asun siis hieman rauhattomassa lähiössä kerrostalossa, enkä avaa ovea illalla ellen odota jotain kylään. En viitsinyt katsoa pimpottelijoita ovisilmästäkään, sillä he olisivat kuulleet kun avaan välioven.

Toivon, että joku vain erehtyi ovesta tai kyseessä oli muu väärinkäsitys, mutta ei noista koskaan tiedä.

  • ylös 9
  • alas 1

Kommentit (7)

Vierailija

Pennut siellä leikkii ... pistä jotain ähmää ovikelloon, vaikka paskaa. Kyllä se siitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No, kerran mun oven lukossa alettiin kääntää avaimia. Ihmettelin ja menin katsomaan ovisilmästä. Siellä oli kaksi tummaa miestä kokeilemassa avaimia lukkoon ja avasin sitten oven kysyäkseni mitä he tekevät. Olivat ihan hämillään, olivat muuttamassa taloon ja erehtyivät ovesta. Joskus voi ihan kysyä mikä vikana, harvemmin mikään kirvesmurhaaja ovelle hyökkii.

Vierailija

Mietinkin just että joko siellä on jonnet leikkimässä ja juoksemassa rapussa tai joku juoppo erehtynyt kotiovestaan. Kirvesmurhaajaa en odottanutkaan, mutta valitettavasti nistit riehuvat välillä lähistöllä ja viereen avautui tänä vuonna vok. -ap

Vierailija

Minäkin yritin joskus hiprakassa omaa asuntoa kerrosta alempaan asuntoon omilla avaimillani. Pari minuuttia sähläsin ennen kuin tajusin, mutta ap:n tapauksessa ei varmaan ole tällaisesta kyse.

efbiai

Löytäneet varmaan avaimet ja kokeilee asunto asunnolta mihin pääsee sisään. Ulkona joku päivystää ja ohjaa sisällä olevaa murtoporukkaa asuntoihin joissa ei pala valot.

Tai sitten vaan erehtyivät ovesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla