Vierailija

Käyttääkö kukaan palstaa seuraavista vakiehkäisynä naisten kondomia? Mistä niitä mahtaisi saada edullisesti hankittua. Yliopiston apteekissa ei niitä tänään kysyessäni ollut valikoimissa ollenkaan (sic!). Olisi mielenkiintoista kokeilla niitä. Kiinnostaisi myöskin kokemukset. Vastauksista olisin kovin kiitollinen.

  • ylös 3
  • alas 1

Kommentit (7)

Vierailija

Mielenkiinnosta tuli katsottua noita hintoja kaalimato.com:sta:  15.90/3kpl, 19,90/3kpl. Tosi tyyriitä. Noilla hinnoilla en haluaisi edes kokeilla. Ei näistä kyllä ole mihinkään vakiehkäisyyn. Jos seksiä ehkä kerran vuodessa,  niin hinta menettelee. 

  • ylös 11
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En oo ikinä tajunnu miks siinä toisessakin päässä pitää olla joku rinkula.  Muutenhan ne ois ihan hyviä.  Kassitki mahtuu sisään.

Vierailija

Hinnasta voisin sanoa sen että kyllä jotkut maksavat seksistä satasiakin ja joutuvat silti käyttämään miesten kumia. Toisenlaiselle vakiehkäisylle saattaa tulla vielä korkeampi hinta/varvi jos seksiä on vähän. Se hyvä puoli noissa, että miehen ei tarvitse käyttää korstua. Joskus mukavaa vaihtelua, vähän kuin käyttäisi lelua välillä.

M42

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla