Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka kauan possun lavasta suikaloituja lihoja pitää hauduttaa?

Vierailija
26.03.2016 |

Mies oli ostanut hirveän köntin suikaleita, jotka on possun lavasta. Yleensä teen aina rypsiporsaan suikaleita, joissa haudutusaika se 40min. Mitenköhän näissä?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

semmonen tunti

Vierailija
2/3 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu suikaleiden paksuudesta ja siitä, ruskistatko niitä ennen hauduttamista. Ohuet suikaleet ja ruskistus, niin 15 minuutissa ovat padassa kypsiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

possun lapa on sitä kaikista sitkeintä. ja onhan rypsiporsaan suikaleetkin tosi ohuita, ja silti pitää 40 min hauduttaa