Yksi ruoka koko viikoksi!
Innovatiivinen kotikokki tekee maanantaina ison annoksen jauhelihakastiketta ja tuo pöytään vaihtelevaa ruokaa koko viikon.
Maanantaina sen nimi on jauhelihakastike.
Tiistaina on vuorossa bolognese (lausutaan: poloneesi).
Keskiviikkona - tico tico - pöydässä on chili con carne.
Torstaina mukaan sotketaan riisiä ja hemapaa: risotto, prego!
Perjantaina nautiskellaan tacoja.
Lauantaina oikein herrojen herkku vorschmack kruunaa saunaillan.
Sunnuntaina ruokaviikko päättyy täytettyihin ohukaisiin eli crepeksiin.
Mihin muuta ruokaa kuin jauhelihakastiketta yleensä edes tarvitaan?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Se jauhelihakastike säilyy 3 päivää. Parempi ruokaehdotus kehiin siis.
Jauhelihakastike + pakastin.
entä jos ei halua syödä joka päivä kastiketta? mut joo ei paha ollenkaan niille jotka tykkää jauhelihakastikkeesta :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se jauhelihakastike säilyy 3 päivää. Parempi ruokaehdotus kehiin siis.
Jauhelihakastike + pakastin.
Sitten taas jos on pakastin, voi helposti tehdä sinne jotain muuta ruokaa, niin ei tarvi syödä koko viikkoa noita jauheliharuokia.:)
Ap:n idea on muuten ihan ok.:)
Maanantai OK, kaikki muut vain ankeita Suomi-versioita oikeista ruoista. Eihän esim. chili con carnea yksikään itseään kunnioittava kokki jauhelihasta tee, ja vorschmakissa pitää olla myös lammasta.
Eihän vorschmakia tehdä jauhelihasta... Se on mureke, jos sen tekee jauhelihasta.
Se jauhelihakastike säilyy 3 päivää. Parempi ruokaehdotus kehiin siis.