Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä eroa on pyreellä ja paseeratulla tomaatilla?

Vierailija
23.01.2016 |

Kummankin sisällöksi ilmoitetaan 99,5 % tomaattia, suolaa.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
23.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyre on voimakkaamman makuista, siitä on haihdutettu nestettä pois. Paseerattu tomaatti on sama kuin purkitettu tai murskattu tomaatti pyöräytettynä blenderin läpi.

Vierailija
2/8 |
23.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyre on pure, eli aitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
23.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyreetä käytetään vain noin ruokalusikallinen, paseeratun voi laittaa vaikka koko purkin esim. kastikkeeseen.

Vierailija
4/8 |
23.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on pasteerattu tomaatti.

Vierailija
5/8 |
23.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä eroa on appelsiinimehutiivisteellä ja appelsiinituoremehulla. Niissä molemmissahan on käytetty appelsiinia?

Vierailija
6/8 |
23.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se on pasteerattu tomaatti.

Riippuu missäpäin Suomea asut...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
23.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Se on pasteerattu tomaatti.

Riippuu missäpäin Suomea asut...

Porvoossa.

Vierailija
8/8 |
23.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä eroa on appelsiinimehutiivisteellä ja appelsiinituoremehulla. Niissä molemmissahan on käytetty appelsiinia?

Toisessa on enemmän vettä. Molemmat on tehty tiivisteestä.