Lapsella korkea kuume

Vierailija

Mitähän tautia liikenteessä? Lapsella korkea kuume eilisestä, hengitys 40 kertaa minuutissa, ei flunssaa tai yskää. Eikä ole pissannut yön jälkeen siis 8 tuntiin - nesteitä saanut aamusta tähän asti 4,5 dl. Tulehdusarvot oli ok kun käytiin lääkärissä. Pitää vain mennä uudelleen jos pahenee...mikä lienee tarkoittaa tässä tapauksessa, että menee tajuttomaksi tai kuume yli 40 asteen kun ihan voimaton lapsi.

Kommentit (7)

Vierailija

Meillä nousi eilen kuume (ei noin korkea kylläkään), ei yskää, ei nuhaa eikä muita oireita. Tänään lääkärissä: streptokokki.

Vierailija

Meillä korkea kuume, 40 c, ihan vähän yskää ja diagnoosi influenssa A ( testattiin). kuulin juuri, että puoli koulua samassa taudissa (Espoossa)

Vierailija

Nieluviljely otettiin, siitä tulos saatiin puolen tunnin kuluttua. Muita testejä (esim. tulehdusarvoja) ei katsottu. Sitä on meillä päiväkodissa liikkeellä. Ja oireet on todella epämääräisiä. Lääkärin mukaan vanhemmat ovat epäilleet mm. umpisuolen tulehtumista oksentelun ja vatsavaivojen takia. Meillä ei muita oireita kuin tuo kuume. T. 2

Vierailija

Meillä kova kuume 3-4 päivää, kuumeen laskettua ilmestyi ensimmäiset täplät jotka muuttuivat vuorokauden kuluessa vesirokkonäpyiksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat