Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Meijän lapset on parempia ku teijän

Meemimamma

No luistimistahan tämä lähti.. Mikä hitto siinä on, että pitää vertailla niitä lapsia? Onko käynyt mielessä, että mitä se aiheuttaa lapsille? Aina on paha mieli, huonommuudentunne, suorituspaineita, huono itsetunto.. tai toisessa ääripäässä se osaaja, joka on leuhka ja ylimielinen kiusaaja, jolla hänelläkin jatkuva pelko "asemansa" menettämisestä. Aina pakko osata ja pärjätä.

Sanotaan, että se on maailman meno ja muuten ei pärjää.. Niin kuka sen määrää? Teistä joka ikinen potee jollain alueella huonoa itsetuntoa, alemmuutta tai kompleksia jostain itse huonona pitämästänne asiasta. Onko ihan pakko siirtää se lapsiin? Eikö lapsilla vois saada olla parempi olo, parempi itsetunto? Mitäpä jos joskus edes jossain asiassa sanottais: "Ei se haittaa, ettet osaa. Olet ihan riittävän hyvä juuri sellaisena kuin olet"?

Kommentit (2)

Vierailija

Tulee mieleen uusperheeni ex, joka joka välissä toitotti kuinka hänen lapsensa ovat "aivan toista luokkaa" kuin minun.  Kummallakin on kaksi 90-93 syntynyttä lasta. 

Noh... toinen lapsistani on valmistunut valtsikasta ja hyvässä työssä, toinen opiskelee oikiksessa. Hänen lapsistaan toinen on tällä hetkellä vieroitushoidossa ja toinen työtön koulunsa perusasteeseen jättänyt luuseri. 

Sellaista elämänkulkua... mies menee pitkin seinänvieriä nykyään, kun nähdään. Asutaan sen verran samoilla kulmilla, että muutaman kerran vuodessa näin pakosti käy. 

Vierailija

Maailmassa ei pärjää nykyään jos ei kehu omaansa ja moiti toisia..lapsilta on pakko vaatia mahottomia että niistä tulisi jotain?Täällä sellainen joka ei osaa omiaan kehua tässä kehumisen maailmassa..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat