panadol annostus

Vierailija

Voinko ottaa 1g panadolia 6 tunnin välein? 8 tuntia on liian pitkä väli, kuume nousee jo 4h ottamisesta.

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Etkö voi ottaa ibuprofeenia? 4g Panadolia vuorokaudessa on ihan maksimi, periaatteessa siis voit ottaa, mutta älä pidemmän päälle!! Parempi olis ottaa Buranaa rinnalle.

Vierailija

Pyydä että joku tuo Buranaa, voit ottaa sit vuorotellen 4h välein surutta ta kokeilla jos kuume pysyy kauemmin poissa jis otat kerralla molempia.
Nyt yöllä saat varmaan nukuttua kuitenkin ettei tartte kuuden tunnin välein mitään?

Vierailija

Et voi ottaa. Panadolin ehdoton vrk annostus on 3g. Tätä suuremmista määristä seuraa helposti myrkytystila, joka tuhoaa munuasia ja maksaa ja voi olla hengen lähtö seurauksena.
Paljon sulla on kuumetta? Muita oireita? Voitko ottaa ibuprofeinia?

Vierailija

Voit ottaa, kunhan et ylitä 3 gramman vrk-annosta. Buranaa saat ottaa joko samaan aikaan tai limittäin 3 x 400mg vuorokaudessa, jos sille ei muita esteitä ole (Marevan tai astma, joka ei siedä buranaa)
t. Farmaseutti

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ota 3 kertaa päivässä tuo panadol sekä 400mg Buranaa.

Tämä siis ohjeena teinille leikkauksen jälkeen kivun hoitoon. Joten jos teini voi tuollaiset annokset ottaa ja lisänä Tramalia, luultavasi aikuinen pysyy hengissä muutaman päivän.

Vierailija

Mäkään en voi käyttää ibuprofeiinia tai aspiriina, mutta onneksi nyt on tullut Pronaxen -tulehduskipulääke apteekkeihin myös. Sitä voi käyttää panadolin kanssa. Pyydä että joku hakee sitä sulle apteekista. 

Ja mä olen neurologin ohjeiden mukaisesti joskus käyttänyt joitain päiviä Panadolia 4 g päivässä. Mutta ei kannata kovin montaa päivää, koska on tosiaan pidemmän päälle vaarallista. 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat