Kamalimmat kirppislöydöt mitä tullut vastaan?

Vierailija

Kertokaas löytöjä :)

Kommentit (9)

Vierailija

Kaikki, mikä maksaa yli 5e. Ymmärrän, jos hyväkuntoinen talvitakki, mutta kun näkee näitä 10e kulahtanut toppi, niin voi elämysmatka taas.

Vierailija

Joskus on kirppispöydästä lehahtanut nokkaani selvä ihmispaskan löyhkä. Vaimoni osti kerran käyttämättömän näköiset ja vieläpä hyvän näköiset kengät jotka hän kotiin mennessämme jätti eteiseen lähelle patteria, siihen missä muitakin kenkiä säilytettiin. Pian aloimme ihmetellä taloon leviävää kummallista hajua ja lähteeksi paljastuivat nuo uudet kengät. Haju oli ja pysyi kengissä  vuorokausien tuuletuksesta huolimatta ja lopulta ei auttanut muu kuin heittää ne roskiin. En tiedä mistä se oli lähtöisin, se muistutti uusien kenkien tuoksua mutta oli huomattavasti voimakkaampi. Luultavastituon hajun takia ne oli kirppikselle vietykin.

Vierailija

Homehtuneita kuivaneita hedelmiä,  yli 10v vanha jalkarasva, josta oli puolet käytetty, fairy-tiskikonetablettipussi missä oli 1/3 sisällöstä enää pohjalla ja maksoi enemmän kuin uusi.. Likaiset ja rikkinäiset vaatteet ovat arkipäivää, tarkkaan saa syynätä jos jotain ostaa.. Kaikenlaista roskaa myös ihmsiet myyvät(joo tiedän toisen roska toisen aarre), vaan semmosia oikeesti mitä vois korkeintaan lahjoittaa tai sit viedä keräysastiaan, tyhjiä lasipurkkeja, pulloja, tölkkejä, tyhjiä pakkauksia yms. Eikä mitään keräilytavaraa, vaan ihan tavallisia purtiloita..

./././

Meneekö blogilla noin huonosti että täytyy sivustolla sitä mainostaa ? Mä en enää tuolle sivustolle mene ku kohtelivat edellisiä bloggareita huonosti .

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat