Osallistuuko kissasi öisiin kissojenkokouksiin?

Vierailija

Miten on.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Epäilen , että pääsiäisen  aikaan ainakin.Päivä aikaisesta uneliaisuudesta voisi päätellä , että muinakin öinä on jotakin ohjelmaa ollut.

Vierailija

No nuo kaks yksilöä tuntuvat kokoustavan keskenään, mutta mihinkään yleisiin kokouksiin eivät osallistu. Ovat niin bff, että muut kissat ei mahdu kuvioihin, ei sitten millään. 

Vierailija

Jossain tuo öisin ramppaa. Eikä ole kertonut käyvänsä kokouksissa. Postia hälle paljon tulee, kai niissä joukossa ollut kokouskutsuja. En voi hänen postiaan avata, enkä lukea, koska kirjesalaisuus.

Vierailija

Osallistui vielä vähän aikaa sitten, mutta viimeaikoina vähemmän. Ilmeisesti sitä ei enää kiinnosta varsinkin kun olen itsekin alkanut olla niissä mukana.

Vierailija

Ei osallistu, koska vihaa toisia kissoja ja ajaa ne pois karmean karjunnan säestyksellä, jos näkee. Saattaisi mieluummin osallistua koirien tai jänisten kokouksiin, jos pääsisi yöllä ulos.

Vierailija

Vai säätääkö paremman ruuan puolesta? Taas yritetään saada herkkuja joka päiväksi, kun Maukujen silakkatutkimusryhmä on löytänyt korkeita elohopeapitoisuuksia. Viimeksi mulle mau'uttiin, että sinipallasta pitää olla ja sitä kalatiskiltä kävin ostamassa. Silakassa mitään vikaa ollut.

Vierailija

Meidän kissa on kaiketi niin sisäisesti teini, että ramppaa vain kissabileissä. Auta armias jos joskus ollaan yö poissa, raksuja löytyy sohvan alta ja ilmassa tuoksuu kissanminttu...

Vierailija

Uskovat kaiken mitä mainoksissa sanotaan, ja sitten pitää olla jos minkäkin merkkistä tarjottavaa.

Hih sinipallasta. Seuraavaksi pitää ruoka tarjota kalakuvioisilta lautasilta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat