Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sain klamydian vibraattoristani, jota mieheni sisko oli käyttänyt salaa!!!!!!

Vierailija

Long story short; Olimme mieheni kanssa ulkomailla ja mieheni sisko kävi meillä kastelemassa kukat ja hoitamassa kissaa viikon. Kyllä, meillä on mieheni kanssa vibraattori leikeissä mukana. Miehen sisko oli sitä lainannut (en halua tietää mistä aivovauriosta hän kärsii lainatessaan toisten seksileluja salaa). Muutama viikko kotiinpaluumme jälkeen miehen sisko otti minuun yhteyttä asian tiimoilta, koska häneltä löytyi testeissä klamydia. Saanut yhden yön panoltaan. Ja klamydian sain minä ja mieskin, kun minä käytin vibraattoria ja olemme miehen kanssa olleet sukupuoliyhteydessä.

Tämä on naurettavaa.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Lue: Kävimme miehen kanssa matkoilla ja hänen sammuttuaan panin vierasta, nyt pitää keksiä av:lle tarina, jota voin sitten linkittää miehelle totena.

ja kyllä, naurettavaa.

Nyt kiinnostaa

Eikai klamydiabakteerikaan kovin kauan kuivalla pinnalla elä. Oliko hän siis juuri käyttänyt sitä ennenkuin tulitte kotiin? Ja sinä sitten heti ensimmäisenä kotiin tultua? Et huomannut tosiaan että näytti käytetyltä ja pesemättömältä?

Vierailija

Kirjoitin asiallisen viestin, että seksitauti ei tartu pinnalta vaan vaatii limakalvokontaktin. Viite hivtukikeskus. Ja tämä viesti oli poistettu!!!

Vierailija

Joopa joo. Kuitenkin olet hieronut pilluasi miehesi siskon pillua vasten ja nyt yrität keksiä selityksen miehelle että mistä se klamydia tulikaan

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat