Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tasapainolauta, Nuorison uusi trendi?

Vierailija

Mitä kokemuksia teillä on hiven boardeista? Toimiiko? Poika toivoo kovasti synttärilahjaksi. Poika täyttää 14 v.

Kommentit (11)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eikun hover board. Eli sellainen laita, joka kulkee sähköllä kehonpainon/-liikkeen avulla.
Ap

Meillä muutamalla lapsen kaverilla on sellainen. (Ei tosin asuta Suomessa.) Omakin on saamassa isovanhemmiltaan lahjaksi... Itse tuskin olisin koskaan hänelle sitä ostanut, vaikka kuinka olisi ollut kiva. Suomessa en todellakaan, koska talvessa ja kylmässä ei sen kanssa voi edes ajella, joten jäisi käyttö sitäkin vähemmälle. 

Kannattaa miettiä, mitä se poika sillä tekisi? Minne se sillä menisi? Miksi sen pitäisi mennä juuri sillä? Yli 500e on mielestäni hieman liikaa turhakkeesta. 

Vierailija

Oli taman joulun ykkoslahja. Ja sitten kun silla harjoiteltiin niin laakareilla oli kiiretta luunmurtumien kanssa, sen paalta kun lentaa kaaressa. Jos halvan ostaa niin niista moni on syttynyt palamaan ihan itsestaan.  t.usalainen

Vierailija

Onko suomalaisilla kokemuksia? Me asutaan Helsingissä. Käsittääkseni tää oli täälläkin ykkösjoululahja!
Ap

Vierailija

Meiltä Turusta löytyy yksi! 

Tilattiin ulkomailta (n. 200€) ja aatosta tähän päivään asti sillä on rullaillut koko perhe. En tosin suosittele aikuisille (+30v) joiden kehonhallinta on heikkoa, koska eräiden sukulaisten kohdalla meno päättyi pää edellä seinään.. 

Itse koin, että kahden viikon säännöllisen käytön aikana (15-30min/päivä) se aktivoi vatsalihaksiani ja kehitti tasapainoani. Suomessa sillä tosin ei voi näin talvella oikein ajaa missään, en tiedä mikä on kauppakeskusten kanta ajeluun. Tosin, 1.1.2016 astui voimaan asetus, joka sallii pyörätiellä ajamisen moisilla vempeleillä, esim. myös Segwaylla. 

Jos kotoa löytyy pinta-alaa tai pihalta tasaista alustaa niin on ihan hyvä ostos tasapainon kehittämiseen. Kyseisen laitteen kanssa täytyy kyllä olla varovainen, sillä tietyissä painopisteissä laite alkaa pyöriä ja jos sitä ei hallitse, alkaa hallitsematon pyöriminen joka johtaa yleensä kaatumiseen.. 

N20 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat