Mitä ruokaa teillä tänään syödään?

Vierailija

?

Sivut

Kommentit (71)

Vierailija

Mäkkärille lähdetään muksujen kans. Juu, olen läski mutta siellä olen käynyt ehkä 2009 ja heselläkin käymistä yritin muistella. Syksyllä kävin yks aamu ostamassa lounassalaatin, muuta en muista. Lapset on liiankin laihoja.

Vierailija

Lounaaksi oli uunijuureksia ja lämminsavulohta. Nyt uunissa on korvapuusteja ja ruusupullia. Päivälliseksi ehkä kaalilaatikkoa. Tai sit kehitän jotain muuta :)

Vierailija

Italian pataa jossa broilerin jauhelihaa. Hyvää. Ostin Lidlistä valmiin pussin ja siihen vielä lisukkeeksi herne-maissi-paprikaa pakkasesta.

Suosittelen.

Vierailija

Lounaaksi eilisen päivällisen (tortilloja sipulin, paprikan, broilerifileen, naudan ulkofileen, katkarapujen+ erilaisten kastikkeiden kanssa) jämät.

Päivälliseksi porsaankyljyksiä uunissa, perunamuusia ja salaattia.

Vierailija

Lounaalla oli hampurilaiset. Tein pihvit karitsanjauhelihasta.

Päivällisellä syödään alkuun Lidlin katkarapurengas majoneesi-kermaviilikastikkeessa dipaten. Pääruokana on hirven paistia ja uunijuureksia.

Vierailija

Paistettua kampelafilettä, perunamuusia ja avokado salaattia. Illalla tehdään pizzaa. Ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa toiseen pellilliseen ja toiseen savukinkkua ja aurajuustoa

Vierailija

Ei mennä kauppaan, eli sen mukaan mitä kaapist löytyy. Jonkun näkönen papu tomaattisoosi sipuli riisi hommeli varmaan. Mies on hyvä tällästen kaa onneksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat