Avoi kirje suomalaisille naisille

Vierailija

"Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen uskalsi Helsingin Sanomissa tuoda esiin valitettavan totuuden suomalaista yhteiskuntaa myrkyttävästä miesvihasta. Naiset pilkkaavat avoimesti jopa omia miehiään.

Miehelle nainen on itseisarvo, mutta miehellä on suomalaiselle naiselle vain välinearvoa. Mies on pelkkä siitoskone, lastenhoitaja ja kotiapulainen, joka saa tiskien lisäksi vaihtaa renkaatkin autoon - ja tietenkin maksaa osuutensa autolainasta. Tasa-arvoa, katsos.

Mies saa tästä kiitokseksi syytöksiä, vähättelyä ja lopulta avioeron. Nainen kyllästyy ja vaihtaa parempaan, kun tilaisuus ilmenee. Mies menettää kodin, rahat ja lapset. Kaupan päälle saattaa tulla vielä perätön rikosilmoitus ja maineen menetys."

LUE LISÄÄ - http://www.miesasia.fi/2016/01/avoin-kirje-suomalaiselle-naiselle.html

Kommentit (10)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ihan oikein miehille. Olette iljettäviä pillun perässä juoksijoita :( Miettikää kuinka monen naisen sydämen olette särkeneet.
On naisetkin särkeneet miesten sydämiä. ohis.

Vierailija

Asiat menevät iloisesti sekaisin heti kahdessa ensimmäisessä virkkeessä.

""Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen uskalsi Helsingin Sanomissa tuoda esiin valitettavan totuuden suomalaista yhteiskuntaa myrkyttävästä miesvihasta. Naiset pilkkaavat avoimesti jopa omia miehiään."

Jos yhden miehen tekemisistä tai tekemättä jättämisistä nainen purkaa paineitaan kavereilleen tai psykoterapeutille, se ei ole miesvihaa, eikä se ole välttämättä edes pilkkaa.

Vierailija

Miehenä luin sen kirjeen ja aika tökerö huomionhakuyritys on.  Siinä kirjeessä ei ollut oikeastaan päätä eikä häntää. Ei jatkoon.

Vierailija

Naurattaa toi kirjoitusvirhe heti otsikossa ihan liikaa, niin tyypillistä lassukkuutta....kauhea yritys ja tohina, mutta pieleen menee joka kerta :D

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
en kyl ymmärrä miks toi ulkomaalaset naiset juttu piti olla tuol lopussa :DDD hah hah

Koska koko teksti on pelkkä mainos.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat