Huhhuh miten ihana (mutta kallis) talo Juupajoella myynnissä

Vierailija

Katsoin ensin että tämä on joku vanha huvila, mutta onkin uusi joka on vaan tehty näyttämään samalta kuin vaikka Helsingin Linnunlaulun vanhat rakennukset: asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/9592047 Aivan mielettömän kaunis talo, ja tuo ullakkomakuuhuone (tai ainakin oletan että se on ullakkoa tms.) on ihana. Mutta en kyllä tiedä saako tähän lama-aikaan tuolla hinnalla kaupaksi! Eihän tuo nyt älyttömän kaukana esim. Tampereesta ole, mutta silti, kova on pyynti.
Hieno on talo anyways, ostaisin vaikka mökiksi jos lotossa voittaisin :)

Kommentit (7)

Vierailija

Kauniilla paikallahan tuo näyttää olevan ja ulkoa päin tavallaan ihan kiva. En kyllä silti ikinä maksaisi tuollaisesta talosta superpienellä paikkakunnalla melkein puolta miljoonaa. Varmaan juurikin pankkien kauhistus, aika tiukassa voi lainan saanti olla. Ostajia ei varmaan jonoksi asti ole.

Vierailija

Oksettava torni- ja erkkerihirvitys! Kukaan täysijärkiken ei voi haluta tuollaista!

Lisäksi on puutalo, joten on viiden vuoden sisään homeessa!

Vierailija

Mikäs hiton ratkaisu tuo on, että suihkuun mennään ensin saunan kautta? Kuvissa ei edes kuvaa suihkusta, mutta pohjapiirrustuksen mukaan aivan säälittävä koppero. Kodinhoitohuone on sitten tuollainen halli :D Miksi siitä ei vaikka ole tehty pienempää ja suurennettu pesutiloja, tai jopa yhdistetty niitä? Aivan älytön, vessassakin hyvä jos mahtuu pieraisemaan

Vierailija

Jotkut tykkää olla keskellä ei mitään, ja onhan Juupajoella todella kaunista (siis luonto ja kumpuilevat peltomaastot). Mutta silti on kyllä kova hinta kun on sen verran syrjässä.. Kaunis on ulkoa talo!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat